Julekalender dag 15 – To vindere

Julekalender dag 15 – To vindere

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket to vindere af julekalender dag 14.

Vindere:

Vinderen af et spørgsmål

Maria

Jeg bekymrer mig over sygdomsniveauet i vores lille hjem. Børnene er nærmest kronisk sløje. Skal jeg være bekymret, eller er det bare vintersnue?

Mit svar:

Jeg tror, at det er influenzaen, der har slået igennem. Sådan som jeg oplever det, så kunne I godt bruge flere vitaminer, men derudover så tænker jeg mest, at I trænger til ferie og ro. I trænger til at være jer selv og tale sammen, så jeres kroppe kommer i balance.

Vinderen af en måned gratis i Soulguide Plus

Birthe

Er der udsigt til, at jeg får lov at føle kærligheden til en mand igen, og at det bliver gensidigt.

Mit svar Der er i høj grad kærlighed til dig, og den bliver også gengældt. En af de ting, du skal lære, er i høj grad at modtage kærlighed men også at finde ind til det sted, hvor du synes, du fortjener kærligheden, ellers vil det ende som en kærlighed, du føler, du skal arbejde for at fortjene, og den bliver skæv fra starten.

 

Skriv til mig for at få adgang til Soulguide Plus Kontakt

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Dagens spørgsmål fra mig er vigtigt og med endelig beslutning i morgen, så jeg håber, at jeg er den heldige udtrukne i dagens julekalender! 🙂

    Jeg har i dag set på en lejlighed. Mavefornemmelsen er uklar og tankerne myldrer. Jeg har seneste svarfrist i morgen!
    Skal jeg sige ja til denne lejlighed?
    Eller kommer der et bedre eller mere passende tilbud indenfor 1 år?

  2. Kære Alicia. Jeg er i et sygdomsforløb og står overfor operation. Bør jeg være bekymret for udfaldet?