Julekalender dag 23

Julekalender dag 22

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Det er den næst sidste vinder der er trukket.

Vinder:

Annitta:

Efter nogle år som single, vil jeg høre om kærligheden er på vej til mig?

Mit svar:

Jeg bliver tit spurgt om kærligheden og også i den form, du gør. Når jeg spørger ind til det, bliver der altid talt om, at kærligheden til en selv skal være størst. De vil gerne sige, at du har gennem flere år manglet kærligheden til dig selv, og det har været svært at være dig. Derfor er du nu nået til et punkt, hvor du kan lukke kærlighed ind i dit liv. Det vil komme, og du vil opleve kærlighed. Det vil være i flere former, men jeg går ud fra, at du mener i form af romantisk kærlighed. Det vil også komme fra uventet kant. Det vil være en du ikke forventer det fra, og det vil snige sig ind, uden du egentlig opdager det.

 

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Skal jeg være opmærksom i forhold til om min eksmand kan gøre uhensigtsmæssige ting, overfor vores fælles børn eller mig?

  2. Hvordan kommer det til at gå min mellemste søn i skolen? Vil vi få bugt med hans præstationsangst (eller er det andet der forhindrer ham i at møde op)?

  3. Igår fik jeg de smukkeste øreringe og blev så glad, at jeg tog dem på. I aftes snakker jeg med vores gæster om gaven. Og lidt senere opdager jeg, at jeg har tabt den ene. Den er væk. Jeg har kikket alle steder. Selv i min skraldespand 🙁 er den fortabt?

  4. Hvordan får jeg manifesteret mit nye pr 2017 ?? Er der noget bestemt ritual el lign du plejer at bruge ? ?
    Glædelig jul ✨❤