Julekalender dag 16

Julekalender dag 16

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 15.

En ting, som jeg gerne vil gøre jer opmærksom på, er, at jeg ikke besvarer spørgsmål om sygdom. Der vil være ganske få undtagelser. Det betyder ikke, at det er et negativt svar, men at der er etiske problemer i at udtale sig om den slags ting.

Vinder:

Jane:

Dagens spørgsmål fra mig er vigtigt og med endelig beslutning i morgen, så jeg håber, at jeg er den heldige udtrukne i dagens julekalender! Jeg har i dag set på en lejlighed. Mavefornemmelsen er uklar og tankerne myldrer. Jeg har seneste svarfrist i morgen! Skal jeg sige ja til denne lejlighed?
Eller kommer der et bedre eller mere passende tilbud indenfor 1 år?

Mit svar:

Jeg har valgt dig mindre tilfældigt, fordi du har brug for et svar til at træffe en vigtig beslutning. Sådan som jeg bliver det vist, er det ikke den lejlighed, du skal sige ja til. Der vil komme en i foråret, som giver mere plads og lys til jer. Du skal mærke efter, og hvis det ikke føles godt, så er det et nej. Hvis du er så meget i tvivl, så er det som oftest også et nej.

En ting, som jeg gerne vil gøre jer opmærksom på, er, at jeg ikke besvarer spørgsmål om sygdom. Der vil være ganske få undtagelser. Det betyder ikke, at det er et negativt svar, men at der er etiske problemer i at udtale sig om den slags ting.

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Jeg vil gerne vide om jeg har haft et liv før sammen med nogle af mine kærest. Og især tænker jeg på min bedste veninde og kæresten min. Veninde min føler jeg et særligt bånd til. Et jeg har svært ved at forklare men oplever indimellem at hun har sendt mig en tanke og at det er vigtigt at jeg ringer. Kæresten min og jeg har et meget nyt forhold men jeg har en oplevelse af at vi har delt livet sammen før.

  2. Forstår godt det etiske delemma vedrørende sygdom. Godt du gør opmærksom på det. Jeg er i julemode. Tempo ned og kan ikke vente til ferie og afstressning. Rigtig god weekend?

  3. Mm søster er højgravid. Og 18 år yngre end jeg.
    Hun har trukket sig fra mig de sidste 3 år.
    Hvordan forholder jeg mig i fht hende? Vil hun lukke mig ind? Hvad skal der til?