Julekalender dag 22

Julekalender dag 22

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Jeg har i dag fundet to vindere:

Vinder af et spørgsmål:

Helle:

Jeg synes der i 2016 har været mange mennesker og arbejde, der har ønsket (krævet) min opmærksomhed, og jeg føler ikke, jeg får givet alle så meget, som jeg gerne vil og får dårlig samvittighed, når jeg prioriterer mig selv. Bliver der mere ro i 2017?

Mit svar:

Dit år bliver mere rolig, hvis du vælger, at det skal være det. Du har nogle valg i forhold til at sige fra og stoppe den konstante samvittighed. Det handler rigtig meget om at se, hvad du skal lave, og hvad du kan vælge at lave. Husk at du ingen kan hjælpe, hvis du ikke kan hjælpe dig selv.

Vinderen af en måned gratis i Soulguide Plus klubben:

La Parisienne:

Jeg vil gerne vide, om jeg skal holde jul alene næste år?

Mit svar:

Nej det kommer du ikke til, der vil være meget mere liv omkring, end du kan forestille dig nu.

Kontakt mig for at få din måned i Soulguide Plus

 

Du kan måske også lide

1 comment