Jeg måtte lytte til spirit tale

Jeg måtte lytte til spirit tale

Dette er skrevet i December.

Jeg er nødt til at fortælle jer om to uger i mit liv. Den måned havde været hård, og jeg havde haft meget travl. Jeg havde ikke haft tid til at stoppe op, tænke eller mærke. Jeg havde hjulpet en masse mennesker men har følt mig helt hjælpeløs, når det kom til at slappe af.

Så besluttede min telefon at miste strøm hurtigt. Skærmen knækkede. Det var i sidste uge. Jeg var nødt til at ringe til forsikringen og få en ny.

Morgenen efter vågnede jeg med en finger, der gjorde ondt og blev blå. Jeg var overrasket, for jeg havde ikke lavet noget med den. Det vidste sig, at jeg havde sprunget nogle blodkar i fingeren. Det gjorde virkelig ondt, og jeg var nødt til at tage til lægen.

Den samme dag døde min computer. Ikke bare lidt død, men helt død. Intet skete, når man trykkede på knappen. Jeg var nødt til at ringe til servicecenteret og få en ny.

Vores ur på væggen stoppede. Det stoppede bare. Det er næsten nyt, men det stoppede bare.

Min bil fik endnu et problem, og den var nødt til at blive fixet.

Så inden for to dage var jeg uden en hånd, en telefon, en computer, en bil og et ur. Jeg begyndte at se et mønster.

Jeg havde talt med 3 forskellige servicecentre, en læge og en mekaniker.

En venindes råd

Jeg besluttede mig for at spørge en ven, hvad der foregik. Hun er utroligt intuitiv og virkelig god til at tune ind.

Hun sagde til mig, at jeg var nødt til at huske min healing, meditation og ro. Det havde klart noget at gøre med at huske mig selv.

Jeg vidste, at hun havde ret, og jeg har taget mig tid til mig selv hver dag siden.

Læringen i det hele har været at huske at tage tid til sig selv. Det gælder også, hvis du kun kan finde 10 minutter, bare det er noget tid.

Husk dine 10 minutter, bare 10 minutter.

Du kan måske også lide