Når man rammer mellem liv i en regression

Når man rammer mellem liv i en regression

Nogle gange møder jeg mennesker, hvor jeg kan se, at de mangler det link, der skal være til deres indre kerne til den store spirituelle verden og i bund og grund kærlighed. Den gyldne snor.

Jeg har en veninde, der har følt sig helt fortabt i længere tid. Hun følte sig helt alene og kunne ikke finde sin indre kærlighed og ro. Den eneste grund til hun stadig var her, var hendes børn.

Jeg har kendt hende i mange år, og hun er bare et skønt, kærligt og venligt menneske over for alle andre end sig selv. Det har været en fortsat snak over år, at hun ikke følte sig elsket af nogen. Ikke af familie, ikke af nogen speciel.

Jeg har mange gange sagt, at jeg ville elske at give hende den indsigt i den kærlighed, Spirit har til hende, for hende og om hende. Jeg har tilbudt min kærlighed igen og igen. Hun vidste ikke, hvordan hun skulle kunne se det, jeg talte om.

Pludselig en dag besluttede hun at nu, var det tid til en regression. Jeg havde flere gange sagt, at jeg mente, at det var nødvendigt og rigtig meget endda. Endelig accepterede hun.

Regressionen

Normalt går folk tilbage til tidligere liv og kan fortælle de ting, de oplever. Som jeg skriver om i min 90 dages regressionbooster serie, kan det være et fantastisk værktøj til at gå tilbage for at få beskeder, slippe gamle traumer og komme videre. Min serie fortsætter efter min ferie.

Den smukke kvinde så ikke nogen form for tidligere liv. Hun var mellem liv, tilbage hos Spirit og den verden, der er så fyldt med kærlighed og omsorg. Hun var “i lyset”, som hun sagde. Tårerne fik frit løb og ikke fordi, at hun var ked af det, men fordi den kærlighed, hun mærkede, ikke var som nogen anden form for kærlighed, hun kan føle på jorden.

Efter nogen tid bragte jeg hende tilbage, og hun var et ændret menneske. Nu mærkede hun kærligheden og mærkede, hvorfor hun var her. Hun følte sig ikke alene mere. Det vil ændre hendes liv, så hun lever mere intenst og fyldt med kærlighed.

Jeg bad hende skrive nogle ord om sin oplevelse.

“Jeg har været til regression i dag – en vildt syret oplevelse. Jeg var så “heldig”, at jeg fik lov til at opleve at komme ind mellem de liv, jeg har levet. Jeg har aldrig, og jeg mener aldrig, oplevet noget lignende. Den kærlighed, der omsluttede mig, var SÅ stor, at den ikke kan beskrives med ord. Da jeg mærkede den, kom tårerne bare – jeg kunne ikke holde dem tilbage. Jeg oplevede, da jeg forsøgte at komme videre for at finde ud af mere, at jeg blev “trukket tilbage” – som om, jeg fik besked på, at det var HER OG NU, jeg skulle blive og være. Der er ingen tvivl om, at jeg tager dette med mig, at jeg skal blive i nuet og finde fodfæste her, samt at jeg skal vide, at jeg ER elsket, og der er megen kærlighed omkring mig. Jeg takker meget for denne oplevelse på denne dag, som i forvejen har en speciel betydning for mig.”

når man rammer mellem liv i en regression

Du kan måske også lide

2 comments