Tanker om en Trump tilhænger

Tanker om en Trump tilhænger

Jeg har gjort det til et princip ikke at tale politik med andre. Det er et minefelt, og ofte bliver folk meget oprevne, kede af det, vrede og nogle endda aggressive.

Facebook har været fyldt op med enten skrækopdateringer, og nu kommer tredje verdenskrig eller fejring af sejren.

Min statusopdatering var ikke om valget, men en reminder til mennesker om at sende kærlighed, forståelse og medfølelse ud. Jeg vil ikke dømme hverken den ene eller den anden side.

En ting, jeg lagde mærke til, var en snak mellem to mennesker. Den ene havde stemt på Trump – den anden havde ikke.

Jeg sagde ikke noget men lagde mærke til, at den ene, som havde stemt på Trump, sagde en masse grimme ting om Clinton, ligesom den anden gjorde om Trump.

Det har været en krig på hver sin side. Ikke som mennesker, ikke som universets sjæle men som fjender, enten røde eller blå.

En sætning, der virkelig slog mig, var, da Trumptilhængeren sagde en masse grimme ting, som Clinton sagde og ville gøre. Da der så blev spurgt til, hvad Trump tænkte om selv samme ting, havde Trumptilhængeren ikke nogen som helst ide om det. Ikke så meget som en ide. “Det modsatte tror jeg”, var svaret.

Jeg bliver altid helt lamslået, når mennesker ikke vil lede efter mere sandhed men bare tror på det, de hører. Det har intet med den røde eller blå kampagne at gøre, men om at være en sjæl i en menneskekrop i udvikling.

En klog mand sagde engang: “Hvis ikke du er i udvikling, er du under afvikling”. Jeg tænker tit på det citat, fordi vi skulle alle ville fremad, lære mere, være nysgerrige og udvikle os selv som mennesker. Jeg kom til at tænke på mennesker, der ikke prøver at lære mere men bare tror på TV, radio og onlinemedier.

Vær nysgerrig om verden, dig selv og alting. Det er sådan, vi udvikler os til at blive bedre sjæle og mennesker hver eneste dag.

Har du tænkt over hvor meget du ønsker ny viden?

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Så sandt og smukt beskrevet.

    Jeg selv prøver at være nysgerrig efter at forstå hvorfor et menneske mener som de gør. Kun ved at prøve at forstå de andres synspunkter kan vi vokse og udvikle os. Og det er netop vores forskellighed som skaber synergi og udvikling.

    Mit råd er at være nysgerrig, ofte bliver modparten også nysgerrig når man spørger ind til baggrunden.

    Blot mine tanker til dagens indlæg.

    ILYG