Kynisme og clairvoyance

Kynisme og clairvoyance

Jeg talte med en kvinde i går. Hun var nysgerrig på hele universet, og hvordan det virker.

Jeg elsker at få spørgsmål og hente svarene hos Spirit. Det er skønt at mærke, at de er tæt på.

Et spørgsmål jeg får fra tid til anden er, hvordan jeg undgår at blive kynisk, når jeg ser så mange tragiske ting i mit arbejde. Jeg kan lyde meget kynisk blandt andet, fordi det er hårdt at høre om så mange tragiske ting så tit.

Jeg er slet ikke spor kynisk. Jeg græder for den baby, der døde og den unge kvinde, der blev myrdet. Når jeg lyder kynisk, er det, når jeg ved, der er en større plan for alting, og jeg ikke kan ændre en eneste ting. Når jeg intet kan gøre for at mindske den smerte og sorg, mennesker har, fordi de er nødt til at lære af oplevelsen.

Jeg har set mennesker, der gentager det samme mønster om og om igen. De har måske skiftet menneskene ud, men mønsteret er det samme. Jeg ville så gerne fortælle dem, hvordan de ændrer det og bevæger sig fremad, men faktum er, at de ikke kan rykke fremad, før de er klar til det helt inde i deres sjæl.

Før en samtale bliver jeg altid fortalt, hvor mennesker er i deres liv. På den måde ved jeg, hvor de er, og hvor meget krudt, jeg skal bruge på at guide dem. Det kan være meget frustrerende ikke at kunne hjælpe mennesker, der er fanget i et mønster. Jeg tror, at jeg har en fordel, idet jeg får ting at vide. Jeg kan godt virke kynisk, fordi jeg ikke kæmper for mennesker, jeg godt forstår ikke rykker sig lige nu.

Jeg har prøvede at forklare kvinden, at jeg distancerer mig selv, og det er ikke det samme som kynisme men et spørgsmål om at beskytte mig selv.

Hvis jeg skulle tage alle de veje, sjælene skal ind og bære det på mine skuldre, ville det være alt for meget.

Distancerer du også dig selv, når du møder mennesker med en tung fortid?

 

Følg mig her:
Instagram her: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook her: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter her: http://twitter.com/soulguidedk

 

poppy-1128683_1280_306x200_crop

Du kan måske også lide