Skal ånder være farlige ?

Jeg er sådan en der ikke køber ind til alt hvad der er clairvoyance. Jeg synes der til tider kan gå lidt for meget engle og røgelse i den. Jeg er sikker på det er meget virkelig for de mennesker der lever i den verden, men sådan er det ikke for mig.

I min verden er det døde mennesker og den store samhørighed der giver beskeder og taler til mig. Der er ikke nogen kendte afdøde som Jesus eller John Lennon der mener de skal blande sig. Det er ganske almindelige afdøde der gerne vil give noget videre, beskeder og erkendelser til dem her nede.

Jeg sad i et forum den anden dag og en kvinde lagde et billede af sit hus op og spurgte om nogen kunne fortælle hvem der var i hendes hus for hun følte der var nogen. Straks var der flere der kastede sig energisk ud i en snak om ansigter i damens vindue der var vist på billedet.
De satte små ringe der hvor der skulle være både den ene og den anden ånd at se.

Det var svært ikke at sige noget i tråden fordi kvinden med huset havde nu en masse der var enige om at der var spøgelser i hendes vindue. Hun havde ikke fået svar på hvem og hvad der var i hendes hus. Set med mine øjne fik hun bare mere at tænke på med sit hus end hun havde før.

Jeg kune godt mærke hvad der var i huset og da jeg skrev atdet handlede om hende og hendes kæreste kom der straks nogen og mente det hørte til huset.

Jeg er kendt for at være meget nede på jorden, og håndgribelig. Jeg synes det er meget svært for de fleste ikke at blive skræmt af det de ikke kan se, og tråde på Facebook somme denne gør det bestemt ikke bedre. Hollywood og en del “alternative” vil rigtig gerne gøre det uhyggeligt selvom det ikke er det særlig tit.

En af mine store missoner er at afmystificere den verden så den ikke virker så uhyggelig.

Jeg så Fornemmelse for mord  i går og efter udsendelsen tænkte jeg at der var jo ikke noget i det de sagde jeg ikke kunne have sagt, men jeg ville aldrig deltage. Det gør ikke at jeg synes andre der vælger det er dumme eller andet negativt.

Jeg ville blot synes det var for meget tv og for lidt arbejde.

Mit håb er at alle kan finde ro med de afdøde der er omkring dem og ikke bliver skræmt over ting, som de måske ikke kan forstå eller se. Jeg kan måske virke naiv og lidt for meget positiv for nogen, men jeg vælger at ting ikke skal være farlige i min verden. Det handler for mig om tilgang til den verden.

 

Du kan måske også lide