Julekalender dag 10

Julekalender dag 10

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 9.

Vinderen:

Ellen

Hvor skal jeg gå hen? Jeg har mistet retning, overblik og troen på mig selv…

Mit svar:

Kære Ellen. Jeg vil rigtig gerne give dig en måned gratis i min Soulguide Plusklub. Jeg kan godt mærke du har brug for særlig omsorg og en guide. Du er så fin og fantastisk i dig selv, og du har mistet evnen til at se din egen magi. Alt for meget udefrakommende har gjort, at du har glemt at passe på din magi og dig selv. Du har brug for at finde ind til dit indre barn og give kærlighed til hende. Din sjæl har brug for omsorg, og kærlighed. Du skal bare skrive til mig, så får du adgang til Soulguide Plus.

Du kan måske også lide

7 comments

  1. Jeg har brug for at vide om min dreng bliver glad for at gå i skole igen, og om drillerierne stopper.

  2. Jeg har nok af alt brug for at vide hvorfor min søster og jeg skulle miste vores mor i så ung en alder? Hvad er lærdommen i så stort og urimeligt et tab?

  3. Jeg har store problemer med at sove. Hvis jeg går tidligt i seng, vågner jeg efter kun et par timer. Oftest falder jeg først i søvn tidligt om morgenen og får 4 timers søvn. Jeg har prøvet baldrian, dormidråber og åndedrætsteknik uden held.
    Kan du hjælpe mig med at ændre mit søvnmønster?