Julekalender dag 9

Julekalender dag 9

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 8.

Vinderen:

Birgitte

Hvad er det jeg skal lære, siden jeg er blevet alene (single)Der må være et formål med det?

Mit svar: 

Sådan som jeg oplever det så handler det ikke om dig, men om din ex´es udvikling. Han har gennem flere år været ned af en vej hvor han valgte nemme løsninger, og det har inkluderet at give dig ansvaret for hans liv. Det vil sige at selv når han har lavet fejl og ting der ikke var smarte, så har han kunne overføre ansvaret til dig. Så må du have gjort noget forkert for at han ikke lykkes. Hun er han så endelig nået til at måtte tage ansvar, og det betyder at bryde for ellers kan han ikke ændre sit mønster, det har intet med dig at gøre.
I har været søskende tidligere og derved er der en connection og du har hjulpet ham fordi det er naturligt for dig.

Du skal ikke som sådan lære noget af det, ud over at sige fra og ikke påtage dig skyld fra andre. Du er en skøn sjæl der er så fyldt med kærlighed og smil, og det skal frem igen.

 

Følg mig her:
Instagram her: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook her: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter her: http://twitter.com/soulguidedk

 

Du kan måske også lide

5 comments

  1. Hvad skal jeg gøre for at blive slank/normalvægtig og er der noget der forhindrer mig i at gøre det?

  2. Vil der komme mere ro i min sjæl og kommer jeg til at have færre bekymringer vedr mig selv og mine børns fremtid?

  3. Vil der være en forskel på hvordan jeg bruger min energi i 2017 i forhold til 2016, hvad bliver anderledes

  4. Mit spørgsmål er: Hvor skal jeg gå hen? Jeg har mistet retning, overblik og troen på mig selv…

  5. Next level i mit liv. Hvad skal jeg sige farvel og goddag til?
    Hvad er de næste kloge skridt?