Julekalender dag 4

Julekalender dag 4

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, for den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 3.

Vinderen er Malou

I øjeblikket har jeg fornemmelsen af der kommer til at ske meget omkring mig..
Jeg kan fornemme det både er job og på kærlighedsfronten…
Kan du se mere ?

Mit svar:

Når jeg spørger ind, til det du spørger om, så har du ret – hvis du tager dig selv alvorligt. Det er som om, at du har noget, der har ligget ”henlagt” længe . Det er det, du skal have fat i. Og så træde ud og sige højt, at du er mere end før.

Arbejdet: ja der kommer til at ske ting og sager. Du skal omdefinere, hvordan du ser på dig selv, og hvor meget du kan ude i verden. Det er, som om din krop skriger, at du skal passe på den. På kærlighedsfronten kommer der til at ske mange ting, mest fordi du holder op med at prøve for ihærdigt. 2017 bliver et år med omvæltninger og nye ting på alle måder. Ikke kun med job og kærlighed, men inden for alting. Vigtigst af alt kommer du til at mærke dig selv mere.

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Her kommer mit spørgsmål 🙂

    Jeg går med noget svært jeg skal fortælle min moster eller samlet familie faktisk. Det er noget der har såret mig i sommers og det handler om, at jeg ikke blev inviteret med på ferie sammen med resten af familien. Ikke at de nødvendigvis skulle betale for mig, men blot at de havde spurgt om jeg kunne have lyst at tage med, og at de havde lyst til at have mig med. Det får mig til at føle afstand til familien, og det har fået mig til at trække mig yderligere. Det er en meget ømtålelig ting at skulle fortælle, men jeg tror jeg bliver nødt til at sige det til hende. Jeg kan mærke det er svært for mig, fordi jeg er nervøs for hendes reaktion, og jeg vil ikke såre hende. Mit spørgsmål er, hvordan jeg kan fortælle det på den mest skånsomme måde, og på en måde så jeg er sikker på budskabet kommer igennem? skal det skrives i et brev, fortælles over telefon eller ansigt til ansigt? og hvornår er tidspunktet rigtigt? er det godt at få sagt inden jul eller kan det være ok at vente til vi samles i juledagene?