Hvad er det at være modig?

Hvad er det at være modig?

Jeg tænker tit, at mange kvinder er modige og har enormt meget mod. Jeg tror, at kvinder især undervurderer det mod, de har, og de tror, at de ikke ejer mod.

Jeg talte med en kvinde de
n anden dag. Hun er single, og hver eneste dag kæmper hun for at finde sin indre styrke for at kunne være mor og kvinde. Hun prøver virkelig at være den bedste udgave af sig selv, men hun er ikke glad ved at være alene og ville elske en partner.

I sidste uge besluttede hun at prøve et dansested på egen hånd, for at danse natten væk. Hun var ikke ude på at finde en mand, bare danse.

Hun tænkte alle mulige tanker om det at være single og alene sådan et sted og overvejede, om hun overhovedet kunne gøre det. Hun gjorde det! Selvom hun var usikker, dansede hun natten væk. Det er rent mod.

En anden kvinde, jeg mødte, havde virkelig svært ved at være sig selv. Jeg skrev faktisk om hende her. Jeg sagde til hende, at hun skulle sige nej i to uger. Det var lige ved at være mere, end hun kunne, men hun gjorde det. Hun sagde nej i to uger. Hun gjorde noget for at være sig selv og sagde nej, når der skulle siges nej. For mig er det ægte mod.

At være modig er at ændre de ting, der ligger uden for din komfortzone. Jeg siger ikke, at det at springe ud fra en klippe i et bungee jump ikke er modigt, eller at de ting, der er rene adrenalinrus, ikke er modige. Det er jer, der siger, at modige ting kun er at bestige et bjerg eller vandre på pampassen i Sydamerika.

De små hverdagsting, der tager al det mod, du har inde i dig til at ændre, er lige så modige og fantastiske som de ting, der er kæmpe store. De små ting er til tider endnu hårdere, fordi ingen ser det, der sker på indersiden af dig.

Næste gang du skal ændre noget inden i dig selv, som virkelig betyder noget for dig, så husk du er en af de modigste kvinder i verden.

girls-591552_640_306x200_crop

Du kan måske også lide

2 comments