Når jeg holder foredrag kommer de døde

Når jeg holder foredrag kommer de døde

Jeg holdt i dag foredrag om, hvordan mit liv har været, og hvordan det føles at være et medie.

Jeg elsker at lære mennesker om min måde at se på universet og de udfordringer, det giver. Det har forberedt mig på at være den, jeg er nu. Jeg talte om at være barn med døde mennesker omkring mig og oplevelsen af at vokse op og føle sig anderledes og ensom.

Jeg talte om mit arbejde nu, og hvordan mit liv er blevet. Jeg talte om at leve i en verden, hvor jeg ved det meste og oftest har ret. Jeg forklarede, hvordan det er at kunne fortælle hvad som helst om mennesker, og hvad der kommer til at ske.

Jeg talte om kvantefysik, og hvordan tid er noget, vi kun har i denne verden, og at det ikke eksistere i den anden verden.

Jeg elske
r mit
arbejde, og hvordan jeg får lov at arbejde med mennesker hver dag. Når jeg vågner, så ved jeg, at jeg gør en forskel i verden den dag.

Jeg er så taknemlig for alle de ting, jeg får i hovedet. Jeg taler ofte om, hvor meget alle har brug for at huske taknemmeligheden i deres hverdag.

Jeg elsker, at de foredrag, jeg får lov til at holde, giver så meget glæde og taknemlighed, fordi jeg får lov til at fortælle om min verden, og folk får lov til at stille spørgsmål.

Jeg fik nogle fantastiske spørgsmål. Det første var omkring, hvordan jeg kommunikerer med den anden verden. Jeg elsker det spørgsmål, som jeg ofte får, fordi folk kun har set tv og tror, at man kun kan høre eller se afdøde.

Jeg kan se dem, høre dem, føle dem, smage dem, lugte dem og hvad for en sans afdøde, synes de kan kommunikere med. Nogle gange vil de gerne fortælle om en duft eller lugt, der er unik, og så kan jeg faktisk lugte eller dufte den. Det samme med smag.

Et andet spørgsmål, jeg fik, var omkring psykisk sygdom. Jeg var virkelig glad for at nogen spurgte om netop det, fordi jeg synes, at det er så vigtigt at tale om. Hvor grænsen skal trækkes mellem psykisk sygdom og clairvoyante evner.

Jeg er ved at skrive et indlæg om netop det emne, fordi det var fin en reminder om, hvor vigtigt et emne det er.

heart-1271213_1920_306x200_crop

Du kan måske også lide