Stjæler dine drømme din nutid?

Stjæler dine drømme din nutid?

Hvor mange dage spilder du på at vente på tid?

Alt for mange mennesker spilder dage på at vente på weekenden. Den ene dag går langsommere end den næste, fordi de bare venter på weekenden, skal komme.

Alt for mange venter i løbet af natten på, at dagen skal komme og i løbet af dagen på, at natten skal komme. De er aldrig bare i øjeblikket i det liv, de har.

Trangen til at leve i fremtiden, og den komfort den bringer, stjæler øjeblikket, nutiden og livet væk fra os.
Trangen til at være andre steder er så stor, at du kan glemme nutiden, nu og her. Nogle mennesker føler, at det er ok at leve i fremtiden, og det stjæler øjeblikket fra nutiden.
For at du kan leve det bedste, i dette nøjagtige øjeblik, nutiden er ekstremt vigtigt. Når du ikke lever i nutiden, lever du slet ikke fuldt.

Hvis du ikke kan være i nutiden og leve i den, er der noget galt, og du skal gøre noget ved det. Hvis din verden er sådan, at du ikke kan holde den, har den brug for at ændre sig. Den fremdrift der kommer af at ville fremad, er alle tiders, hvis den ikke stjæler din nutid.

Det er nemt for hjernen at undslippe en verden, der ikke er rar, og ikke det liv, du gerne vil have. Det er nemt at drømme sig selv væk, men det ændrer ikke på din nutid.

Drømme kan være fantastiske og det stærkeste drive til at bevæge sig fremad. Mennesker, som har drømme og ambitioner, har drive og kan opnå alt, de sætter sig for. Omvendt kan de, som kun drømmer men intet ændrer, bare stå stille. Det er som en tyv i natten, der stjæler din evne til at være til stede.

Lever du her og nu eller i fremtiden?

 

Link to the English one:  https://soulguide.com/uncategorized/are-your-dreams-stealing-your-presence/

Du kan måske også lide