Har du valgt at få børn? del 2.

Har du valgt at få børn? del 2.

Anden del om at vælge børn er mere spirituel.

En kvinde, jeg kender, havde valgt ikke at få børn. Hun var meget påpasselig med ikke at blive gravid. Hun havde aktivt valgt ikke at få børn, men universet var af en anden mening.

Hun var i fast forhold og missede sin p-pille med 3 timer en dag, hvor hun stod sent op. Der gik ikke længe, før hun vidste, at hun var gravid. Selvom man siger det ikke kan lade sig gøre at blive gravid, fordi man misser en enkelt p-pille med 3 timer, var det netop, hvad der skete. Hun var endt med at skulle tage stilling til, om hun ville være mor. Valget var som sådan nemt, for hun så helt klart, at når det var kommet så insisterende, så måtte der være en grund.

En anden kvinde, jeg kender, var til lægen og fik at vide der var ingen chance for, at hun kunne få børn. Hendes underliv var i stykker, og der var absolut ingen chance for børn. Der kostede mange timers gråd og sorg. Hun endte med at adoptere en skøn søn. Han er helt magisk. Et år efter han kom ind i hendes liv, blev hun gravid. Nu er hun den heldige mor til to skønne unger. Selvom lægen sagde det var umuligt, så kom lige den sjæl, hun havde en aftale med. Hendes adoptivsøn var også en, der var lige til hende. Alt var lige, hvor det skulle være.

Før sjælen kommer herned laver den aftaler med andre sjæle om at være børn og forældre i det liv, der kommer. Der gør det meget svært at slippe. Jeg siger ikke, at det er umuligt at slippe, men det kan være svært, som for kvinden jeg lige fortalte om. Det var helt sikkert, at hun blev mor, fordi det var meningen.

En tredje kvinde blev gravid og på grund af en genfejl, mistede hun barnet meget sent (3. trimester) – med stor sorg til følge. Den sjæl, der kom igennem, var helt sikkert for at lære hende nye ting og for at lære hende at vælge sig selv. Der gik ikke længe, så var hun gravid igen og denne gang med en skøn baby til følge. Sjælen i de to babyer var de samme, og missionen er klar.

Kvinden skal lære at stå ved sig selv og vælge, hvad hun vil med sit liv. Der kommer en fin sjæl ned for at lære hende netop det. Da jeg så babyen, vidste jeg med det samme, at det var den samme sjæl. Den havde en aftale med hende om, at den skulle lære hende ting i livet.

Man kan selvfølgelig slippe for de sjæle, man har aftaler med, hvis man vælger at få fjernet underlivet eller andre drastiske ting i den stil.

Alle kvinderne fik klar besked fra universet om deres mission i livet.

Du kan måske også lide

10 comments

  1. Jeg blev helt ked af det, da jeg læste indlægget. Min yngste datter mistede sit ufødte barn sidste år. Ikke fordi, at jeg synes hun skulle have det på dette tidspunkt, men tiden var simpelthen ikke inde, da hun arbejdede 70 – 80 timer om ugen. På datoen hvor barnet skulle være født, var vi på kirkegården, hvor fosteret er stedt til hvile. Nøj hvor var det hårdt også for mormor her. Håber inderligt, at hun får sin lille sjæl igen på det rigtige tidspunkt. Det skulle vist eftersigende have været en lille pige <3 For hulen da, hvor bliver jeg berørt at, at skrive det her.

    1. Åh det forstår jeg godt. Det er heller ikke nemt. Jeg håber sjælen finder hen til hende lige når tiden er rigtig.

  2. Jeg tabte første graviditet 3 måneder henne, havde været syg med menegitis forinden, så selv on det var hårdt, tænkte jeg, grunden var al den

  3. Forsat… Pencillin. Fik en dejlig pige herefter. Tabte så en dreng 5 måneder henne, den var hård, men jeg vidste der var en mening og kunne takle det. Men omverdenen behandlede mig som om jeg var en kold person, fordi jeg bestemte mig for ikke at bryde sammen. En spirituel person fortalte mig jeg var udvalgt til at bære det foster / sjæl, og det var en gave. I øjeblikket var det svært at forstå, men senere gav det mening. Jeg blev dog velsignet med et barn til.

    1. Hvor magisk 🙂 Det er skønt når ting er lige der hvor de skal være 🙂

  4. Min mand og jeg havde besluttet, at vi kun skulle have et barn p.g.a. at jeg har en arvelig sygdom. Vi fik en dejlig lille pige, et absolut ønskebarn. Jeg tog p-piller og var meget omhyggelig med ikke at glemme dem, fordi jeg var bange for at blive gravid… 14 måneder efter første fødsel fik jeg endnu en lille pige. Hun kom ud med p-pillen i hånden 😉 Allerede da jeg opdagede graviditeten vidste jeg, at dette var forudbestemt. Vi skulle bare have to dejlige børn 🙂

  5. Hej jeg skrivet da jeg føler , at min mand og jeg får et barn sammen . Selvom jeg for 4 år siden blev steriliseret. Hvad jeg har fortrudt efter jeg mødte min nye mand, der ikke , har børn . Jeg har ik råd til ivf.