Søger sjæle hævn?

Søger sjæle hævn? 

Jeg har hjulpet til i forskellige mordsager og talt med mange pårørende på min vej som medie. Det, jeg oplever, er slet ikke, at de søger hævn, men at de søger at give ro til de pårørende. 

Jeg blev kontaktet af en pårørende til et barn, der var død under mystiske omstændigheder. Det var ude af Danmark og jeg havde ingen mulighed for at vide noget på forhånd om, hvad der var foregået. 

De pårørende talte ikke alle dansk, og en smuk kvinde var med som tolk. Jeg fik kontakt til en skøn lille pige på ikke mere end 5 år. Hun fortalte, at hun var ikke myrdet, men at hun havde været nysgerrig og var gået ud for at opleve verden. Hun ville bade i en å og havde lagt sit tøj sammen ved et træ. Hun havde badet i vandet og var faldet uheldigt og var endt med at drukne i vandet. 

Familien havde forståeligt nok været meget bekymrede for, om nogen havde gjort noget ved hende. De var bekymrede for, om de kunne gør noget selv for at finde den, der havde gjort noget. 

Jeg fortalte rigtig mange ting omkring det, der var sket, og det bekræftede alt det, politiet sagde. Pigen var meget omsorgsfuld og fortalte, at hun havde det godt, og de skulle finde ro. For hende handlede det udelukkende om, at de pårørende fik en afslutning og kom videre i deres liv. 

Det er det samme billede, der viser sig i nogle af de andre sager, jeg har haft, hvor det er mord. Det handler for de afdøde om, at de pårørende får ro og kan leve videre. 

Min oplevelse er slet ikke, at afdøde søger hævn, for når de er kommet videre til den anden side, så er de i en verden af kærlighed og ikke vrede. Når jeg har kontakt med sjæle, der er blevet myrdet, handler det sjældent om retfærdighed men om kærlighed.

Du kan måske også lide

1 comment