Del 1. Kender du Oprah og Brian Weiss?

Dette indlæg er tænkt som første indlæg i en serie om den anden verdens forståelse af ting.

For mange år siden så jeg Oprah hver eneste gang, jeg kunne komme til det. Jeg har altid tænkt, at hun var virkelig fantastisk til at formidle tanker omkring selvudvikling.

En af de dage jeg så hendes show, havde hun besøg af en mand, der hedder Dr. Brian Weiss. Jeg blev fuldstændig betaget af hans måde at se verden på. Han er forfatter til en masse bøger om regression og tidligere liv.

I mange år havde jeg gået med mine tanker omkring, hvad jeg faktisk var, fordi jeg ikke følte jeg passede ind blandt clairvoyante eller andre alternative. Her var en mand, der på alle måder fortalte det, jeg forstod ved min kontakt til den anden verden.

Mit verdenssyn er baseret på en tro på en anden dimension. En dimension der er meget mere naturlig og lige til end den verden, vi lever i. Denne verden kan virke tung, hård og brutal. Den anden dimension er let, fyldt med kærlighed og forståelse for den proces, vi er i som mennesker.

Sjælen har valgt det liv, det har hernede, og den lærdom der skal arbejdes igennem i dette liv. Ingen vælger at komme herned for at være tyran, morder eller misbruger, men det er valg, der gør, at man ender der. De mennesker, der er kommet dertil, er måske kommet herned for at sætte grænser for sig selv eller for at lære at kæmpe for de ting, der er vigtige.

For ikke så længe siden begyndte jeg igen at se Brian Weiss. Han har en meget fin hjemmeside, du kan finde her:

Han er også til at finde i andre sammenhænge. Hans bøger er fantastiske og klart værd at læse. Et godt sted at starte er ”Many lives, many masters” som er helt i særklasse.

Når man taler om reinkarnation, så er det vigtigt, at man forstår, at man sagtens kan møde mennesker, man aldrig har haft en relation til før. Man kan også møde mennesker, som man synes at kende, selvom man aldrig før i dette liv har haft kontakt til dem.

Mange mennesker taler om soulmates og connections, når de taler om andre. Det er ofte sjæle, som de har lavet en aftale med, før de kom til jorden i denne inkarnation. Det vil sige, at sjælen nærmest skriger på relationen, fordi den er kodet ind.

Jeg glæder mig til at vise jer resten af serien

Du kan måske også lide

7 comments

 1. Han lyder som et spændende menneske. Slog lige op og fandt ud af, at hans bog også findes på dansk. Han har også skrevet en, der hedder “Kun kærlighed varer ved”.

  1. Flere af hans bøger er skrevet på dansk. En god en er “kun kærlighed varer ved” men alle hans bøger er helt fantastiske.
   Jeg har netop i dag fået at vide at jeg skal på workshop med Brian Weiss i maj, og jeg glæder mig.

 2. Må lige rette… den bog, der findes på dansk hedder “Den samme sjæl i mange kroppe” – ups 😉

 3. Brian Weiss er fantastisk og netop bogen ‘Many lives many masters’ har været en stor inspiration for mig ift hvordan jeg forstår verden. Jeg glæder mig til at følge din serie 🙂

 4. Interessant
  Følsen af ikke at høre til og forsvinde ind i en verden hvor man er usorglig og kan klare hele verden tiltaler nogle gange mere end det liv Vi lever her.

  Slåes med to sider og så tænker jeg virkelig over det du skriver..

  Håber at finde mig selv en dag , som dig og dem du skriver om

  Men lyder som en rejse mange af os kommer ud på og er nødvendig for at finde hjem.