De spørgsmål alle stiller og svarene del 2.

De spørgsmål alle stiller og svarene del 2.

Her er de spørgsmål alle stiller og svarene del 2. De sidste 11 spørgsmål i listen over de spørgsmål jeg får oftest.

#11 – At det er en præcis videnskab 

Det er på mange måder en præcis videnskab og ren kvantefysik. De ting, jeg får at vide, kan måles op imod, de ting der sker og er. Det gør man har mange beviser. Selvfølgelig vil der være mennesker, der vælger at se bort fra det, og det er ok. Igen som jeg har skrevet tidligere, så kan man vælge med egen fri vilje at gøre det præcist modsatte af det, jeg siger, og så sker det jeg siger ikke. 

#12 – At ægte clairvoyante ikke tager penge for deres evner 

Jeg har meget svært ved netop denne myte, fordi alle skal betale husleje og have mad, når vi kommer til enden af dagen. Der er forskel på at lave masser af penge og afviser folk, der trænger til hjælp, fordi de ikke har penge, og så tage penge for det arbejde man laver. Jeg tager penge for mit arbejde fordi der skal betales husleje og mad. Jeg tror på at hjælpe folk, og alt godt, der bliver sendt ud, kommer godt igen. 

#13 – At man skal være underlig for at være clairvoyant 

Jeg er på mange måder helt anderledes, end andre jeg kender. Det kræver et helt specielt sind at være naturligt medie og få ting ind det meste af døgnet. 

#14 – At jeg ikke kan være særlig intelligent, hvis jeg er clairvoyant 

Jeg møder folk, der siger til mit ansigt, at jeg må være uintelligent, hvis jeg tror på det der fis. Ud over at det virkelig er uforskammet at tale sådan til mennesker, så er jeg ikke sat på jorden for at overbevise andre. Det handler ikke om intelligens, og mennesker, der taler sådan til andre, fortæller mere om dem selv end om andre. Jeg er ganske intelligent, og jeg forstår mit arbejde. 

#15 – At man automatisk er i kontakt med døde, når man er clairvoyant. 

Når man er clairvoyant, kan man få beskeder ind fra den anden verden om andre mennesker. Når man er medie, er man i kontakt med afdøde. Et medie er altid clairvoyant, men ikke alle clairvoyante er medier. Jeg ved, at mange vil gerne vil kunne det hele, men det er langt fra tilfældet. Det betyder ikke, at man ikke kan få enkelte afdøde ind som clairvoyant, bare at det ikke er det, man gør mest. 

#16 – At man altid har døde omkring sig og ikke kun, når man er ved at dø 

Jeg ser jo ofte døde mennesker, jeg mærker dem, og jeg oplever dem. De er altid alle steder. Det er ikke sådan, at det er bestemte anledninger de kun er her i. Man spørger om de døde kun er der for at hente en, når man skal dø. Det er slet ikke tilfældet. Der er altid sjæle og energi fra spirit til stede. 

#17 – At jeg ved alt 

Jeg joker tit, og siger jeg ved alt. Det kan virke sådan til tider, men det er udelukkende en joke, for ingen ved alting. Jeg bliver tit spurgt om det, og jeg synes, at det er et absurd spørgsmål, fordi det er arrogant at tro, at man ved alt. 

#18 – At jeg siger alt uden filter 

Jeg kan på rigtig mange mennesker virke som om, at jeg ikke har et filter. Jeg er meget direkte i mit sprog og har ikke særlig meget, der går under betegnelsen tabu. Det gør ikke, at jeg siger alt, jeg får ind overhovedet. Jeg filtrerer alt, jeg får ind og siger kun de ting, jeg kan tillade mig indenfor fine etiske linjer. 

#19 – At nogle mennesker ikke kan få beskeder 

Jeg har talt med mennesker, der siger, at de ikke har været gode mennesker, så de kan ikke modtage beskeder, og ”klappen går ned” for alle clairvoyante. Jeg bliver så frygtelig ked af det og ikke mindst vred, når jeg hører om den slags. Hvis man kan sit arbejde som clairvoyant, er der ingen, der ikke kan få beskeder. Det er virkelig et problem, hvis folk siger den slags udelukkende fordi, de er dårlige til deres arbejde. 

#20 – At jeg kan mærke den smerte, den afdøde havde 

Jeg er med på, at nogen kan mærke den slags, men det kan jeg altså ikke. Jeg har for længe siden aftalt med spirit, at jeg ikke ville have ondt eller se grimme ting. Så derfor oplever jeg ikke den slags men kan sagtens forstå det alligevel. 

#21 – At du ikke har din egen frie vilje, når en clairvoyant først siger noget vil ske 

Jeg tror, at dette er en af de mest almindelige misforståelser. Det, jeg får, er et her og nu billede af det, der kan ske. Det gør ikke, at det vil ske uanset hvad. Mennesker har deres frie vilje. Det du skal lære i dette liv følger med, men man kan lære på mange måder og uanset, hvor man er henne.

 

Du kan måske også lide

1 comment