Da healing slog mig i gulvet

Da healing slog mig i gulvet

Jeg har gennem længere tid haft virkelig ondt i min fod. Egen læge sagde, at jeg skulle se tiden an og slappe af i den.

I går blev det helt absurd slemt, og jeg kunne slet ikke gå. Det gjorde virkelig ondt. Jeg er ikke pivet normalt, men det gjorde virkelig ondt.

Jeg endte på skadestuen, som sagde, jeg har fået betændelse i en sene i foden, og jeg skal virkelig holde mig i ro. Jeg fik nogle øvelser og besked om, at der kan godt gå 5 måneder, før jeg er smertefri.

Jeg sidder i dag ved mit bord og skriver et indlæg, da jeg pludselig bliver virkelig dårlig. Jeg får kvalme, bliver svimmel, ryster over det hele og bliver lysfølsom. Jeg ender med at kaste op. Det kom som et lyn fra en klar himmel. Jeg har aldrig haft migræne eller andet, der ligner, så det var en overraskelse.

Jeg kunne mærke, at der var afdøde omkring mig, og jeg gik i seng. Det varede ikke længe, før jeg sov, og allerede 25 minutter senere vågnede jeg igen.

Jeg havde det som om, at min krop havde været rystet rundt og følte mig helt ved siden af mig selv.

Da jeg stod op, gik det op for mig, at jeg næsten ikke havde ondt i min fod. Jeg kunne støtte på den, gå og i det hele taget mærke meget lidt fra den.

Jeg var hurtigt ok igen, og nu flere timer senere har jeg stadig minimalt med smerter i min fod. Den er ikke kureret, men den har det virkelig meget bedre.

Jeg er klar over, at jeg er blevet healet fra spirit, og at jeg er så uendelig heldig, at jeg har den anden verden ved min side. Jeg bad om at blive healet og havde aldrig forestillet mig, at det ville være så kraftigt.

Jeg er fyldt med taknemlighed og glæde over, at min fod nu gør markant mindre ondt. Det gør ikke jeg kommer til at løbe og hoppe rundt, men at jeg kan gå.

I dag sætter jeg sidste advents konkurrence igang. Du kan vinde 30 minutter med mig. For at deltage skal du blot skrive en kommentar her i bloggen, om at du gerne vil vinde og dele indlægget med andre.

Jeg trækker en vinder søndag. Husk at du kan deltage i en store konkurrence den 28. december hvor du kan vinde en hel time med mig.

singing-bowl-1063306_1280

Du kan måske også lide

11 comments

  1. Jeg ønsker mig, den gave det ER, at vinde en halv time med dig❤️. Lykken er at kende skønne mennesker som dig?… Tak fordi DU er her..

  2. Jeg står i et vendepunkt i mit liv, som jeg virkelig har brug for, at få vendt. Så er jeg taknemmelig, og håber at få denne mulighed med dig Alicia.???