Ord til dig der slås med julen

Ord til dig der slås med julen

Ord til dig der slås med julen

Jeg skriver til dig, der synes julen er svær. Det kan være fordi, du skal være alene i julen, eller fordi de mennesker, du skal holde jul med, er svære at kommunikere med eller holde ud.

Jeg skriver til dig, fordi du skal vide, at julen er, hvad du gør den til. Julen er præcis det, du tænker, den er. Den anden verden vil rigtig gerne, du ved, at uanset hvad du vælger, og uanset hvorfor det er, som det er, så er du elsket. Du er skabt fra Spiritverdenen, og den er kun kærlighed. Du kommer fra kærlig, og du har kærlighed i dig. Selv når det føles værst og hårdest, så er der kærlighed.

Jeg vil sende dig kærlighed med dette indlæg. Jeg vil, at du skal vide, at mine tanker er med dig, og du er som alle andre fantastisk! Når det føles mindst, er du det mest.

Julen er en kort tid hvert eneste år, der er svær for rigtig mange mennesker. Det kan være næsten uudholdeligt at komme igennem. Det gode ved julen er, at den går over igen.

Når man står i en umulig situation, hvor man skal være sammen med mennesker, man ikke kan holde ud eller er helt alene, skal man huske, at selv julen forsvinder. Næste år kan du gøre alting anderledes.

Glædelig jul.

Ord til dig der slås med julen

Du kan måske også lide

1 comment