Hvad har du nået i januar?

Det er den sidste dag I januar måned. Jeg har brugt dagen på mange ting hvor en af dem er at lave en liste over de ting jeg synes jeg har opnået i måneden der gik.

En afde kvinder jeg har delt min gave med for en rum tid siden ringede og fortalte jeg havde haft skræmmende meget ret omkring alt jeg sagde. Min taknemlighed er uendelig og jeg glæder mig sådan over at kunne hjælpe folk. Jeg kan virkelig godt lide når jeg er præcis på ting der kan måles, som datoer, navne, huspriser og adgang til ting. Det er helt fantastisk.

Det har været en meget lang måned i vores hus. Sygdom har overskygget alt, det har gået på skift mellem os. Luftbårne mave virus, øreproblemer, snot, halsbetændelser, lungebetændelser, lungehindebtændelse og andre småting.

Det er helt utroligt hvad vores lille familie har klaret igennem.

Jeg har hørt fra veninder jeg har været fraværende og det må jeg med sorg i stemmen sige er rigtigt. Da vores datter først blev en smule rask røg jeg er i jorden med et brag af sygdom.

Alligevel har jeg forsmået at holde hovedet højt selv når dagene har budt på sengetid.

Jeg har så mange skønne mennesker i mit liv, og desværre er der kun en af mig til at nå alle.

Januar har også budt på børnefødselsdag med sygdom sat på pause med medicin. Det var en fornøjelse at se de mange smil der kom ud af besøg, gaver og ikke mindst afslapning bag efter.

Sneen kom i Januar og hold op det er som om det ikke stopper lige med det første. Jeg elsker at se på sneen der daler når bare jeg sidder indenfor.

Jeg håber februar byder på færre sygdomsdage og mere indsigt.

Hvad har i opnået i januar? tumblr_mzgz92BX471st5lhmo1_1280

Du kan måske også lide