Hvis du ikke vil fremad står du stille

Hvis du ikke vil fremad står du stille

Da jeg holdt foredrag for ikke så længe siden, fik jeg et spørgsmål, der blev siddende i mig.

”Hvad hvis en sjæl ikke vil fremad og opad i levels?” Det synes jeg er meget interessant, fordi når det kommer til sjælearbejde, så er der ingen valgmulighed. Egoet tror måske, at det er skønt at blive i det kendte, men sjælen er altid i udvikling, selv når det ikke føles sådan.

Som sjæle er vi i konstant forandring, og det er ikke et problem. Det er sådan, det er. Fordi tid er ikke lineær og en lige linje og slet ikke fremad som sådan. I denne menneskeverden har vi brug for lineær tankegang, for at alle kan blive enige om en form. Men det er det egentlig ikke i realiteten. Tid er ikke en lige linje set fra Spirit. Hos Spirit er al tid den samme tid. Kærlighed er essensen af alt – ikke tid. Som mennesker har vi en tendens til at lade tiden kontrollere os mere, end vi har kontrollen vores eget liv.

Når vi er mennesker, tager egoet hurtig over, indtil du er langt nok i levels til at slippe dit ego igen. Egoet beskytter os og sikrer, at vi ikke bliver skadet. Det er en guide i læringsprocesserne men også en vægt at bære, når man er kommet længere.

Egoet vil gerne blive, lige hvor det er, fordi det ved, hvad du har, men ikke hvad du får. Egoet bliver skræmt. Sjælen bliver ikke skræmt af fremgang og læringsprocesser. Det er en del af eksistensen.

Så næste gang du ikke vil bevæge dig fremad i livet, så spørg dig selv, om det er frygt for fremtiden.

Husk altid, at du ikke får mere end du kan klare.

Du kan måske også lide