Kan dit barn kontakte afdøde?

En kvinde kom til mig med store bekymringer for sin datter. Over længere tid var der sket ting omkring hendes datter, og hun havde brug for råd. Pigen, som var i de tidlige teenageår, var irriteret og endda bange til tider.

En aften havde pigen været ude på badeværelset, og straks var lyset begyndt at tænde og slukke. Da hun blev bange, begyndte vandet at tænde og slukke selv. Pigen var bange, rigtigt bange.

VI talte om, hvordan afdøde og Spirit prøver at kontakte disse børn, når de når en alder, hvor de forstår ting bedre og har en større bevidsthed. Pigen var bange, fordi hun ikke anede, hvad de ville have fra hende. Det var hårdt for hende at forstå, hvad de ville fortælle.

Vi lavede en simpel øvelse med pigen. Vi talte med Spirit og spurgte dem, hvad de gerne ville fortælle. Det var noget om en drukning i Norge for mange år siden. Hun fik både navn og sted. Jeg fortalte hende, at hun skulle tale med Spirit og bede dem slippe det. Nu vidste hun, hvad det var og kunne ikke ændre noget. Vi lavede en øvelse, hvor hun bad Spirit og afdøde lade hende være, når hun skal sove, for hun skulle have ro.
Det var en simpel øvelse, og hun slappede bedre af og var ikke bange.

Jeg har ofte mødre, der kommer og spørger om råd, fordi deres børn er bange, bliver kontaktet af afdøde og ser ting. Det er den nye generations børn, der er mere spirituelle og indsigtsfulde. Disse børn kommer nu i deres preteens og teenageår. Det er nye level fire sjæle, der er helt fantastiske samtidig med, at de har brug for at blive guidet og have kærlighed om dem hele tiden.

Jeg håber, at jeg får lov til at guide disse børn til forståelse for deres fantastiske evner og oplevelser.

Har du sådan et barn?

Følg Soulguide:
Instagram: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter: http://twitter.com/soulguidedk

Kan dit barn kontakte afdøde?
clairvoyante børn ser ting kan dit barn kontakte afdøde?

Du kan måske også lide