Hvis du døde i dag?

Hvis du døde i dag?

Hvis du døde i dag, hvad ville folk så sige om dig? 

Jeg har tit tænkt over, hvad folk ville sige om mig, hvis jeg nu døde i dag. Det er et skræmmende men også spænende tankeeksperiment. Jeg har spurgt nogle stykker om, hvad de ville sige, hvis jeg døde i dag, og de skulle forklare, hvem jeg var. Det er virkelig gode ord, de har at sige om mig. Jeg fik ord som hjælpsom, dygtig, elskelig, stærk, fantastisk og mange andre smukke ord. Jeg fik også ord som ramt af sygdom, stædig, ihærdig, skrøbelig, højt talende, fuld af ord og egenrådig.

Har du nogensinde tænkt over, hvad for et spor du ville efterlade hos folk, hvis du døde i dag? 

Hver dag prøver jeg at gøre noget for mig selv, sådan så jeg har overskud til at gøre noget for andre. Hver dag prøver jeg at gøre noget for andre, så jeg har overskud til at gøre noget for mig selv. Det er en vigtig balance og du skal huske at være god ved dig selv, for når vi er bedst ved os selv, er vi bedst ved andre. Her taler jeg ikke om, at du blindt skal købe ting til dig selv, men at du skal huske at spise godt, at tage pauser til at være i dig selv, gå til noget der gør dig glad, høre den musik der gør dig glad, sove den ekstra time der gør, at du er friskere, alt sammen ting der ikke nødvendigvis koster penge, men som er meget vigtige.

Det handler ikke om at gøre ekstra godt for dig selv med materialistiske ting men de små mentale ting, der gør en forskel. Når de er på plads, så kan du trække vejret og vide, at du kan gøre noget for andre. Jeg har mødt mange, der gør rigtig meget for andre, og det er virkelig beundringsværdigt. Jeg synes blot, at de ildsjæle ofte glemmer at passe på sig selv og ender med at brænde ud.

Jeg vil gerne lave en meditation hver morgen, det er min plan. Hvad vil du gøre for at passe på dig selv og efterlade et spor?

Pas på dig, og husk at en af de vigtigste ting folk gerne skulle sige om dig, hvis du døde i dag, er, at du passede på dig selv, og det var et uheld, at du skulle forlade jorden.

Du kan måske også lide

10 comments

 1. Jeg forsøger at finde ro. Udefra og indeni. Det er ikke altid nemt.

  Og hvilket spor vil jeg gerne efterlade…? Jeg gjorde hvad jeg kunne for at efterlade en glad, stærk og harmonisk familie.

  1. Det er ikke altid nemt at finde ro en det er vigtigt at forsøge.

 2. Jeg vil gøre gode ting for mig selv hver dag. Bl.a. vil jeg spise sundt og passe på min krop .
  Og så vil jeg arbejde på at få mit drømmejob

  1. Det kan jeg godt forstå 🙂 Det er vigtigt at man passer på dig selv

 3. At huske mig – gøre gode ting for mig.Finde balancen, mit fokus er oftes på alle andre og så glemmer jeg mig.
  Jeg vil gerne finde ind til mig og være mig, før jeg skal forlade denne verden.. jeg føler på mange måder, ikke at jeg har levet endnu.. overlevet, men levet nej.

 4. og så glemte jeg at skrive jeg gerne vil huskes for den jeg er inderst inde <3

 5. Jeg ønsker at der bliver sagt, at jeg var et kærligt og omsorgsfuldt menneske, men det er jo ikke sikkert at andre ser mig sådan, selv om jeg prøver på at være det… måske tænker de, at jeg var en værre hejre da jeg levede, men de vil bare ikke sige det 😉

  1. Det er virkelig en god mission og en god ting at efterlade til andre.

 6. Før ville jeg nok ønske at blive husket for en der gjorde meget for andre. Nu vil jeg gerne huskes som en der virkelig forsøgte at finde lykken…. I mig selv.