Kender du en kvinde uden retning?

Kender du en kvinde uden retning?

En kvinde, jeg kender, har haft en svær periode i sit liv, og jeg blev spurgt, om ikke jeg ville komme med mine tanker om det, hun skal i sin fremtid, og hvorfor hun har det så skidt.

Jeg er klar på, at hun havde forventet et helt andet svar end det, jeg kom med. Hun var holdt op med at være kæreste med en mand, der var ganske usund for hende. Hun forstod ikke, hvad der gjorde, at hun gerne ville være sammen med ham, når han var så usund for hende.

Mit input var af en helt anderledes karakter. Han havde været hendes bror i et tidligere liv, og nu var hun sammen med ham, fordi han var noget, hun kunne genkende. Han var ikke en, hun som sådan skulle have noget med at gøre i det her liv, men fordi han virkede bekendt, var hun tiltrukket af ham. Han opførte sig som en forkælet storebror, der mente, at hun skulle da gøre alt, han sagde, fordi han var den bedste og største.

Jeg oplever tit, at folk er sammen med andre, fordi de ikke kan lade være. En del af deres proces er netop, at de skal stoppe sig selv, at de skal gøre noget andet og vælge sig selv over det, de genkender. Det kan være virkelig svært, fordi man jo tiltrækkes af det, man kender.

Jeg forklarede hende, at han var totalt forkert for hende, og at hendes kamp med sig selv var at træde ud af det, hun kendte. Det kan være virkelig svært. Hun forstod heldigvis og var enig men havde ikke set den forklaring komme.

Ovenpå alt det her sad en stærk kvinde med healerevner og overvejede, hvilken vej hun skulle vende sig selv. Hendes evne til at heale drænede hende for energi. Det kræver, at man er instrument og ikke bruger af sin egen energi.

Jeg har på ingen måde sluppet hende, og vi skal da tale meget mere sammen, fordi det er en proces, hvor hun skal holdes i hånden, når det bliver rigtig svært.

Jeg har gjort det igen, jeg har vendt et menneskes liv totalt på hovedet. Jeg er fyldt med ydmyghed og taknemmelighed over at få lov til at guide et andet menneske til et gladere og lykkeligere liv. Hun er en skøn veninde, og jeg glæder mig til at se hende blomstre. Tak til hende for at jeg måtte se hendes inderste.

 

Du kan måske også lide

4 comments

 1. Ja – der til må jeg sige ja
  Det er så frustrerende og drænene, at vide man er på vej, men til hvad?
  Mangler mål, mangler noget at sigte efter
  Udover at finde hjem, så hvilke veje jeg skal sigte efter.
  Vil så gerne videre med livet og være noget
  Det er kedeligt ” bare at være til “.

  1. Det kan være meget frustrerende, men det er vigtigt at være til

   1. Det var en selvfølgelig rigtig nok – men alle mennesker vil jo gerne være noget og havde noget at sigte efter..