Del 4 – Spørgsmål og svar til min serie

Spørgsmål og svar til min serie

Spørgsmål og svar til min serie er en besvarelse af en masse spørgsmål, jeg har fået i forbindelse med denne serie. Tusind tak til dem, der har stillet spørgsmål.

#1 – Hvordan kan det være, at der er nogen mennesker man bare passer sammen med? Hvor ord er ligesom overflødige, men alligevel gør omstændighederne, at man ikke kan få et venskab til at fungere.

Når man kender folk fra tidligere liv, så kommer de til at virke bekendte, og ”det man kender”, derfor vil ord også være overflødige. Det gør ikke, at man i dette liv skal være bedste venner eller endda kærester. Det gør, at man har en connection fra tidligere, og din sjæl kan genkende den anden sjæl. Der kan være stor forskel på det forhold, man havde i et tidligere liv og i dette.

#2 – Kan man risikere slet ikke at møde dem, eller kan man krydse hinanden uden at få mulighed for at interagere og ikke vide, at det burde man?

Reelt set ja. Vi har vores egen fri vilje og kraft. Det kan være, at du har aftalt at mødes med en, som du skal lære noget specielt af, men du vælger at flytte hele vejen rundt om jorden og derved undgår at mødes. Lektien, du skal lære, vil være den samme, og en anden vil kunne lære dig det. Det vil være muligt at undgå den lektie og den læreproces, man har valgt for sig selv, men så skal man bare lære den en anden gang.

#3 – Hvis sjæle generelt er et, hvordan kan mennesker så være onde imod hinanden med vilje?

Det er en af de sværeste ting at svare på og alligevel så simpel. Der er mennesker der kommer herned for at lære at sætte grænser for sig selv, at have impulskontrol eller på anden måde at lære at styre sig selv. Hvis de ikke lærer det og mestrer den opgave, de har stillet for sig selv, så ender de med at kunne være temmelig destruktive både for sig selv og andre, ja endda hele planeten. Det er svært at forklare ofre for andres grusomheder, at der er en proces i det, men de er reelt en virkelighed. Jeg har selv været offer for grusomme ting og forstår processen i det for mig.

#4 – Er alle ens nærmeste familie eller partnere tilfældige/aftaler?

Det gamle ordsprog, at man vælger ikke selv sine forældre og familie, er lidt sjov, for det er netop det, man gør. Man vælger dem ud fra det, man skal lære, eller de vælger en ud fra, hvad de skal lære. Det handler ikke altid om en selv. Til tider skal man lære fra sig.

#5 – Noget om folk med erindringer fra tidligere liv, hvordan kan det lade sig gøre?

Vi har reelt set alle sammen en form for hukommelse af tidligere liv. Som børn kan vi gå hjem til den anden verden, og efterhånden som tiden går, forsvinder den evne. Når man er hjemme, kan man sagtens få kontakt til tidligere liv. Derfor er det tit børn, der fortæller om tidligere liv. I tilfælde hvor børnene er virkelig spirituelle, kan de helt klart forstå hele sammenhængen omkring tidligere liv. Jeg har set en dreng stå og se på sin far og sige: ”Jeg ved godt, at du er min far nu, men jeg er din far og ved bedre”. Der var ingen tvivl om, at han havde været faren i et tidligere liv, og han var virkelig dygtig til at sige det klart. Mange skærer det ud af sig selv igen og undertrykker det.

#6 – Hvad er årsagen til, at nogen mennesker er clairvoyante, healere, empater eller det modsatte? Det er der flere grunde til. En meget stor grund er, at vi ikke alle er lige langt i vores række er læring og liv. Det er den måde, der kan læres mest, eller måske skal de herned for at guide andre. Der er en reel fejl i hjernen på mange feks. psykopater, hvor de stoffer, der skal rundt i hjernen, ikke er der. Der er en reel hjernebrist.

#7 – Har intellektuel høj IQ eller empati, kunstneriske evner og andre åbenlyse talenter sammenhæng med sjælens erfaring?

Set med mine øjne er der tit en klar sammenhæng. Det er mennesker, der har været her mange gange, som er gamle sjæle, der nu kan vejlede andre og lære fra sig. Det vil sige, at de har en direkte kontakt op til den anden verden og kan lære andre nye ting. Det er sjovt nok langt fra alle, der så tror på det.

#8 – Kan man træde bagud, det vil sige ting, man har lært i et liv, bliver kludret og nedbrudt i det næste?

Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål og som udgangspunkt nej.

#9 – Har de realistiske syn på deres eget potentiale?

De fleste, jeg møder, har ikke nogen ide om, hvad de er i stand til. De fleste har ikke et realistisk syn på sig selv. De mangler indsigt eller forstår ikke, at de kan skrue op for de ting, de vil. Vi har jo alle valget at skrue op for noget, vi gerne vil, det handler om mod. Til tider er folk på vej ned af en vej, hvor jeg må fortælle dem, at det er en forkert vej dog med andre ord.

#10 – Er der flest, som vil vide noget om sig selv eller om folk, de har kendt tidligere i livet?

De fleste mangler målretning. De mangler at finde ind til deres sjæl og kerne. De fleste er mennesker, der ikke kan finde ind til sig selv, helt derinde hvor de skal tage stilling til deres eksistens og læreproces.

# 11 – Hvordan påvirker det dig selv emotionelt at sidde med et menneske med en hård skæbne?

Jeg ved, at det kan virke meget uempatisk, men jeg bliver sjældent ramt af dem, jeg taler med. Jeg har selv været rigtig meget igennem og kan godt forstå, at det kan være svært at komme igennem, men det gør mig også hård til en grad. Jeg føler deres smerte og forstår deres proces og læring, men det er deres.

#12 – Er du nogen gange i tvivl, om du har sagt det rigtige eller måske har sagt noget, du ikke burde sige?

Jeg tænker altid over mine ord og gennemgår tit, hvad jeg har sagt, og om det kommer rigtig ud. Jeg har til tider tænkt, at jeg sagde mere, end jeg skulle have gjort, men det er sjældne tilfælde. Det er vigtigt, man som medie og clairvoyant tænker over de ord, man siger, for mennesker lægger meget i de ord, der kommer. Jeg er kendt for at være direkte og hård, hvilket kan virke meget barsk, så det er endnu mere vigtigt, jeg vejer mine ord.

#13 – Får du nogen gange kun ligegyldigt eller uforståeligt vrøvl ind, når du har nogen til en samtale?

Jeg har virkelig fået det vildeste vrøvl at vide, og den over for mig vidste præcis, hvad jeg mente. Det var så sort snak. Dengang hvor jeg fortalte ord fra en bedstemor til en veninde, var jeg et par gange der, hvor jeg ikke helt troede mine egne ører, det var noget vrøvl uden sammenhæng. Du kan læse et tidligere indlæg her, hvor det er tilfældet.

#14 – Kan du holde dine egne holdninger/mening ude, når du taler med et menneske, som spænder ben for sig selv eller har nogle holdninger/gerninger, som strider imod din moral?

NØJ det kan være SÅ svært! Jeg har virkelig svært ved folk, der konstant spænder ben for sig selv, fordi de kunne få det så godt, hvis de ville se, hvad de fik at vide. Jeg er dog også der, hvor jeg er helt klar på, at de har en læringsproces, og den er svær for dem. Det er netop derfor, de er, hvor de er. Jeg skal ikke dømme, om de kan eller ikke kan, blot guide dem i den rigtige retning. Jeg kan sagtens slippe det igen, selvom mit hjerte bløder for dem, som ikke finder ro med sig selv.

#15 – Hvis folk kommer for at høre om noget, som er aldeles irrelevant i forhold til det du får at vide, forsøger du så at komme ind på det i stedet for deres oprindelige spørgsmål?

Der er jeg jo temmelig direkte og hård. Jeg fortæller folk, at det er ikke vigtigt for det, de skal vide lige nu, men jeg kan godt svare på det. Andre gange starter jeg med deres spørgsmål, og så bevæger jeg mig over i de ting, de skal vide. De kommer jo med spørgsmålet, fordi det er vigtigt for dem lige nu og her. Jeg har den tilgang, at mennesker kommer med det, de mener, er det vigtigste lige nu og her, uanset om de stopper mig på gaden, i et supermarked, er i en samtale, ringer eller skriver til mig. Der skal være respekt omkring folk, hvor de er lige nu.

#18 – Kan et ældre familiemedlem, blive et yngre eller den anden vej rundt?

NEJ får jeg at vide. Man kommer ikke så hurtigt herned igen. Det betyder ikke, at det aldrig er sket, men at det som hovedregel ikke sker.

#19 – Er der sjæle, som man altid vil have en forbindelse ti,l og hvis veje altid vil krydses?

Der er sjæle, der vælger at følges gennem flere liv, som er uendeligt vigtige for hinanden, deres udvikling og læring. De følges ikke i alle liv men i mange, og derved vil de komme til at virke uadskillelige.

#20 – Hvad er det, der gør at børn er så åbne overfor den anden verden og hvorfor holder det pludselig op og “glemmes”?

Børn er jo af den anden verden og for, at de kan blive hernede, skal de slippe den anden verden. Det vil sige de kan gå hjem i de første år, og gradvist bliver de vant til at være her. Det kan være svært for nogen og nemt for andre. Det handler ikke så meget om at være præget af voksenlogik men om at skulle leve hernede.

 

Du kan måske også lide

6 comments

  1. Kan man egentlig få en sitting uden direkte at have spørgsmål – altså sådan en generel én? 🙂

    1. Ja det kan man sagtens så fortæller jeg alt jeg får at vide 🙂

  2. Hvad er bedst sitting med øjenkontakt eller pr. Telefon? Altså er det samme del fra din side? 🙂 spændende spørgsmål du har fremme.

    1. Det handler faktisk mest om den jeg sidder over for. Jeg er som sådan ligeglad, for det er hip som hap i forhold til det jeg får at vide.
      Jeg bruger Skype en del for mange vil gerne se mig mens jeg taler.