Er din base kærlighed?

Er din base Kærlighed?

Jeg fandt et citat på instagram den anden dag. Det fik mig til at tænke.

”Når du trækker vejret lige nu, tager en anden sit sidste åndedrag. Hold op med at brokke dig og lær at leve dit liv, som du vil have det”

Jeg forstår godt, hvad det er, citatet vil sige. Alt for mange glemmer hvor godt, de har det, og de glemmer, at de skaber selv den verden, de lever i. Alle kan skabe noget stort i deres eget liv, hvis de vil. Ikke alle kan, som de gerne vil, og alt for mange vil gerne have en hurtig smutvej – såsom at vinde i lotto.

Der er rigtig mange mennesker, der brokker sig herfra og i en evighed over alle de materialistiske ting, de ikke har. Det er et spørgsmål om fokus. Desværre er alt for mange fokuserede på de ting, de ikke har, og på de ting de gerne vil have.

Når jeg taler med Spirit og får beskeder fra dem, er basen for alting kærlighed. Ting betyder intet, det gør kærlighed. Det er både den kærlighed, man har til sig selv, og den kærlighed man giver til andre. Jeg siger tit til folk, at det ikke nytter at have alle mulige ting, hvis man ikke har kærlighed i livet. Det betyder ikke, at man skal være i et parforhold, men at man skal huske at være kærlig i sine relationer til andre.

Betyder det, at vi skal frasige os alle vores ting – NEJ slet ikke. Det betyder bare, at vi skal starte alt, vi gør, med base i kærlighed. Når du laver en handling, så spørg dig selv, om den har base i kærlighed eller ej. Hvis den ikke har, så skal du se, hvad du kan gøre, for at den får det.

Et liv er ikke vigtigere end et andet, alle har base i kærlighed siger Spirit. Når jeg hører dem tale, bliver jeg fyldt med glæde over at kunne give jer de ord, som de giver til mig.

heart-1273101_1920

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Hvor er det en stærk og meget sigende artikel du her har skrevet. Flot og hvor sandt. Jeg vil da bestemt prøve at lægge det på rygraden at tænke over det med basen. 🙂 du har mange kloge budskaber.

  2. Pyyyh. Sidder lige og forbereder en tale, jeg skal holde i morgen for en kollega, som jeg har arbejdet tæt sammen med i over 10 år. En kollega, som blev fyret i efterårets fyringsrunde. En ALTID loyal og kærlig kollega, så jeg kommer til at savne enormt (jeg behøver næppe at trampe rundt i, at jeg er ked af den fyring). Jeg vil lade mig inspirere af dit tema… med det klare mål, at de alle sammen gerne må sidde tilbage med en klump i halsen bagefter (ingen mascara i morgen!!!)

    1. Jeg bliver helt rørt for jeg kan mærke din base uden tvivl er i kærlighed. Tak for din ord 🙂