Har du penge nok?

Har du penge nok?

I mange år har jeg forsøgt at gemme mig væk fra penge. Jeg har talt med mange der gerne ville have penge, og ikke forstod sig på penge. Jeg har været syg og  fået en enorm gæld, som stadig præger hver en dag af mit liv.

I mange år hvor jeg udviklede mig som menneske og medie har jeg undret mig over ingen kom og reddede mig. Jeg har været vred, ked af det og frustreret. Når jeg så har følt mig mest alene og i det dybeste mørke har jeg købt mig selv noget så jeg havde det bedre. Det gav så netop den effekt jeg ikke ville ende med.

Det jeg ikke forstod var at jeg tiltrak det jeg prøvede at kæmpe mest imod. Jeg tog samtidig ingen ansvar. Først den dag jeg forstod at det var MIT ansvar at komme ud af min gæld, at det var mig der havde skabt den gæld, frivilligt eller ej, ændrede alting sig.

Når jeg møder mennesker der har en håbløs økonomi og som føler sig fanget af pengene (eller mangel på samme) har jeg tit tænkt sådan var jeg heldigvis ikke.
JO! Jeg var netop sådan!

Penge er energi, og når man forstår at det er på samme måde som healing, kærlighed og andre ting kan man arbejde med det. Jeg betaler af på min gæld for første gang i mange år, og har taget ansvaret. Hvis du har læst The secret vil du kende loven om tiltrækning. Hvis ikke kan du finde den her; http://www.bog-mystik.dk/the-secret-hemmeligheden-rhonda-byrne.html Personligt kan jeg bedre se det på en DVD og den er der også.

Hvis du vil ændre hvor mange penge du har i dit liv skal du se på det med andre øjne. Du skal forstå at hvis du beder Spirit om at hjælpe dig vil du få penge nok. Det betyder ikke der er til overdreven livsstil, stort hus og en stor bil men at du vil få den mængde energi du har brug for.

Sæt dig ned og tænk over hvad det er du vil have og hvorfor. Du skal ikke overveje alle de ting du IKKE vil have, men de ting du gerne vil.

Tiltræk de penge du har brug for og så skal de nok komme. Penge er energi!

 

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Sikke en skråplan at komme ind på 🙁 Ofte skaber vi selv de problemer, som vi havner i bevidst eller ubevidst. Man har først vundet kampen, når man virkelig HAR indset, at man har et problem og gør noget ved det 🙂

    1. Det er ikke altid så simpelt. I Danmark kan det være tæt på umuligt at være syg uden at skabe gæld. Til gengæld så skal man mentalt forstå at det er ens egen process at komme ud af det.