Hvad lytter du til?

Jeg skriver ofte til musik for det giver mig en ro at have en rytme når jeg skriver. Jeg virker bedst når der er ”larm og lyde” omkring mig. Hvis der er helt stille kan jeg blive helt stresset. Mine forældre har tit undret sig over jeg kunne lave lektier med radio OG tv kørende men reelt var det sådan jeg virkede bedst.

Jeg lytter til så uendeligt meget andet musik. Jeg er virkelig stor fan af Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, og mange andre. Det variere over blues, rock, heavy metal, klassisk til Opera og alternativ musik.

En af mine ynglinsg cd´er er med en kunstner der hedder Bindu. Jeg hører hans rytmer og hans toner helt ind i min sjæl. Hans cd ”The Rhytm of Love” giver en ro når jeg skriver. Han har en fantastisk brug af dyr, rytmer og forståelse af hvornår lyde bliver for høje og generende.

01250_400px

http://dk.fonixmusik.com/product_1250

En anden cd er Deva Premal med hendes ”The essence” er en af de bedste cd´er der er lavet. Hvis jeg skulle give noget til andre var det den cd. Du kan lytte til lidt af det her Hun har lavet rigtig mange albums og der er så meget fantastisk musik at vælge imellem. Jeg elsker den rytmesans hun har og det er tydeligt at man kan ende i et næsten meditativt rum hvis man lytter.

pm14001_1

https://www.youtube.com/watch?v=OOqEsUJEwhM

Det kan købes her : http://www.bog-mystik.dk/the-essence.html

Jeg får en ro i mit hoved. Det er netop det de to cd´er gør. De giver ro og fred i hovedet. Jeg håber i kan finde dem, for det er værd at lytte til.

Når jeg skal starte min morgen hører jeg god musik og tager lige en sving om på gulvet så jeg kan komme igang. Ofte er det til Deva Premal.

Hvad for noget musik hører du når du skal slappe af? 

Du kan måske også lide