Hvorfor så jeg ikke han ændrede sig?

Hvorfor så jeg ikke han ændrede sig?

En kvinde stillede mig det spørgsmål for en rum tid siden.

Jeg fortalte hende, at han ændrede sig ikke en centimeter, men hendes syn på ham ændrede sig, hun så ham for det, han er. Hun ændrede sig og så ham med nye og meget klarere øjne.

Hun havde ændret sig så meget i det sidste år, at hun slet ikke havde opdaget, at hendes ændring fik hende til at se mennesker helt anderledes. Hendes mand var en af de, der ikke ændrede sig med hende. Han var fuldstændig den samme som før. Ingen forandring og ingen forståelse for hendes udvikling heller.
Det var svært for hende pludselig at opdage, at han ikke var den, hun troede, han var, og han ikke ville ændre sig. Hvis han ville ændre sig, så havde han gjort det, sagde hun.

Jeg ved, at det er nemt at sige til andre, at de bare skal ændre sig med deres partner, men det ikke alle der kan. Nogle gange mødes sjæle, de forelsker sig, bliver gift og så udvikler de sig i hver sin retning. Det er en del af den kontrakt, de har lavet, før deres sjæle kom her ned i dette liv. Sjælene har aftalt at lære hinanden noget og så bevæge sig videre.

Det kan være virkelig hårdt at føle ændringen og så se, at din partner ikke ændrer sig med dig. Det nye lys, man ser alting i, kan gøre det umuligt at blive sammen, og intet kan gøres ved det. Det er en del af livet.

Er skilsmissen en fiasko?

Kvinden var meget fast sat i, at en skilsmisse ville være en fiasko for hende personligt. Hun ville ikke ende som sine veninder, der enten var bitre, helt ind i knoglerne, på deres eksmænd eller var ude og lede efter en ny mand hele tiden. Jeg fortalte hende, at hvis hun blev hos ham, hun ikke elskede, udelukkende fordi hun ikke ville være alene, var fiaskoen ikke at blive skilt og lytte til sin sjæl. Alt hendes arbejde ville være sat i stå, hvis hun ikke lyttede til sin sjæl. Hvis hun valgte ikke at lytte til sit hjerte og arbejde på sin følelse af ensomhed, ville det være meget mere ensomt i længden.

Hvis du følger dit hjerte og lytter til din sjæl, vil du også vide at leve uden kærlighed, og vigtigst kærlighed til dig selv, er uautentisk. Hvis du vil lytte til din sjæl, er du nødt til at være i et kærlighedsmiljø og elske dig selv nok til at fjerne dig fra kærlighedsløse situationer.

Jeg ved, at det kan lyde hårdt, men virkeligheden er også, at du har brug for kærlighed for at være glad. Jeg vil, at du skal være glad og føle kærlighed. Du skal vælge at lytte til din sjæl.

Følg Soulguide på 

Facebookhttps://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plushttps://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagramhttps://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide

1 comment