Intuitiv Øvelse #15

Intuitiv Øvelse #15

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind.

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det.

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er:

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet.

Den 15. Februar kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer.

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

 

Følg Soulguide på 

Facebookhttps://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plushttps://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagramhttps://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Jeg fornemmer at han var en rar og flink mand. Arbejdsom. Noget i mig siger fisker, ved ikke hvorfor for mit hoved siger noget andet, men det her går jo ud på at mærke hvad der kommer frem, uden at begynder at analysere med hovedet. Humørfyldt. elsket af mange.

  2. Han er rar, en man har tillid til og meget ærlig,så har han en stor portion humor og jeg tror han er uddannet landmand og med en leder rolle

  3. Humoristisk, old school humor, hårdt fysisk arbejde med at hive i noget, buntmager/ tækker (noget med armene i bevægelse), kaffe og sukkerknald, en god dram, alderdom, snød tyskerne.

  4. Hmmm, fysiker eller noget med formler og stjerner. Russer i Paris. Fredsommelig og intuitiv, ernergisk. Sejler, navigatør.