Er du dig selv?

Er du dig selv?

Næste gang du føler dig stresset, er dette, hvad du skal tænke over.

Jeg sælger en plakat, den har ordene Love, Breathe, Live. Du kan finde den her

Jeg har altid troet fuldt og fast på, at uanset hvad du møder i livet, så er det essentielt, at du har kærlighed og vejrtrækninger først. Dybe rolige vejrtrækninger. Jeg starter altid med tre. Et er bare for at trække vejret, at få ilt. Andet er så du grounder dig selv, og tredje er, så du kan mærke, hvordan du faktisk har det. Hvis du ikke når helt ned på tre, tager du bare flere.

Du er nødt til at trække vejret dybt for at mærke kærlighed og så leve.

Træd et skridt tilbage. Det er super vigtigt, at du træder et skridt tilbage for at kunne se alt med nye øjne.

Træd et skridt tilbage og spørg dig selv, om det stress, du føler, er dit. Nogle gange kan vi tage andre stress til os.

Husk hvem du er. Jeg møder meget ofte mennesker, som går så meget på kompromis, der skader dem, og de glemmer, hvem de i virkeligheden er, og hvad deres sjæls essens er. I min bog om sjælelivets levels skriver jeg om den essentielle læring, hvert level har. Hvis du kender dit sjæls level, vil du også vide, hvilken rejse du er på i dette liv, og hvorfor du er her.

En af de ting, jeg skriver om i bogen, er, at du får de læreprocesser, du kan holde til, og hele universet er her altid for at hjælpe dig. Der er hjælpere, guides, og healere til at assistere dig i livet. Nogle gange kan det være svært at se, med mindre du træder et skridt tilbage og ser det hele med nye øjne.

Du har været stærk

Hvis du er stresset, er det ikke fordi, du har brug for at være stærkere, men fordi du har været alt for stærk alt for længe, og du er nu nået til et knækpunkt. Det er her, at du er nødt til at forstå, at du skal træde et skridt tilbage, trække vejret og mærke det vigtigste. Der er ikke nogen nem vej ud af at være stresset. Din stress handler om at træde et skridt tilbage og se på de ting, der skal til for at gøre dig glad igen.

Jeg taler om kærlighed hele tiden, og en af de vigtigste ting i livet er at bringe kærlighed ind i alt, vi gør. Der er ikke noget mere vigtigt end at have kærlighed til dig selv. Hvis du ikke har kærlighed til dig selv, vil du ende med at gentage de mønstre, du hele tiden har haft. Træk vejret og mærk, hvad du har brug for i livet, for at din sjæl er fyldt med kærlighed. Måske mangler du hjælp til at finde din essentielle kærlighed, men kærlighed kommer indefra og ikke udefra. Derfor er det vigtigt at få den rette hjælp.

Den sidste ting, du skal gøre, når du er stresset, er at bevæge dig bagud for at bevæge dig fremad. Du kan ikke komme fremad uden at have set på fortiden og de ting og mønstre vi har lavet for os selv. Nogle gange er et skridt bagud faktisk et skidt fremad. Vi må se på vores verden for at forstå de mønstre og skygger, vi arbejder med.

Mest af alt så husk, at der er en grund til, at du er her, og kærlighed skal være i alt, vi gør.

Følg Soulguide på 

Facebookhttps://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plushttps://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagramhttps://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide