Intuitiv øvelse 3 – Resultat

Den mand, der er vist på billedet, er Dennis Nielsen.

Han er britisk seriemorder med navnet ”the kindly murderer” (Den venlige morder). Han har myrdet mindst 12 unge mænd mellem 1978 og 1983. Han blev dømt for 6 mord og 2 forsøg på mord i 1983, og han har siddet i fængsel siden.

Grunden til at han bliver kaldt “den venlige morder” er, at han efter egne udsagn har valgt den mest humane metode til at myrde sine ofre. Han kvalte eller druknede dem, hvorefter han badede dem og klædte dem på.

Der var et seksuelt aspekt i hans opførsel. Han ventede en rum tid, hvor han gemte kroppene under gulvbrædderne. Han parterede dem og brændte dem på et bål i baghaven.

Han havde været i militæret, hvor han havde gemt sin homoseksualitet fra omverdenen. Det var et stort problem for ham at være til samme køn, og det har sikkert været med til at nå til at myrde.

De ting, du kan have fået ind, kan være:

Seksualitet

Det kan være du har fået hans homoseksualitet ind, og hans forsøg på at skjule hans følelser for det samme køn. Der var meget skam gemt i hans følelser.

Militær

Han har brugt tid i militæret, som var meget traumatisk for ham. Det var svært at skjule hans følelser for det samme køn. Han blev udstationeret til hans store skuffelse, og i den forbindelse blev han kidnappet.

Angst.

Der er meget angst i hans liv. Hans militærtid var fyldt med angst for at blive opdaget som homoseksuel, men også hans kidnapning.

Mord

Det vil være oplagt at få en masse ind omkring hans mord, og de ting han gjorde i forbindelse med hans mord.

intuition3

Du kan måske også lide

2 comments