Skal du vinde en personlig julekalender?

Juletiden nærmer sig. Jeg har virkelig tænkt over, hvad jeg kunne gøre for mine læsere i den søde december måned. 

Jeg har i flere år lavet hjemmelavede julekalendere til mine veninder. Nu får 5 af mine skønne læsere muligheden for at vinde en hjemmelavet julekalender fra mig. 

Julekalenderne består af 24 små kuverter med ord fra mig i hver eneste af dem. Hvem ved, måske har der endda sneget sig et gavekort eller to ind i dem også. 

I min verden betyder det, at man tænker over andre rigtig meget. Min julekalender er en måde at tænke på andre og huske dem på, at de er en del af min verden, og at de betyder noget. Min juletid er præget af have mange ting at gøre hele tiden. Så det, jeg glæder mig rigtig meget til, er de magiske dage, når alt er købt, lavet, pakket ind og stegt. Det betyder, at man kan nyde selskabet, og roen kan sænke sig. Jeg kommer ud over denne her julekalender til at lave en fast adventskalender i bloggen, hvor I kan vinde noget hver eneste uge. 

Det du skal gøre for at være med, er at skrive i blogindlægget her, hvad du glæder dig mest til i juletiden. 

Jeg trækker fem vindere den 23. november, som straks får julekalenderen tilsendt.

Skal du vinde en personlig julekalender?

 

Du kan måske også lide

62 comments

 1. Jul er hjerternes tid på mere end bare den åbenlyse måde. Hjerternes tid betyder hos os og min familie at vi åbner endnu mere op for vores hjerter og giver mere af os selv end vanligt. Julen er tiden hvor vores liv bliver sat ekstra i perspektiv og hvor vi gør status over hvor heldige vi er her i Danmark og i vores del af verden. Vi husker os selv på at være taknemmelige for det vi har og det vi kan give andre, og vi tager ingenting for givet. Vi deler ud af det vi har til dem der ikke har og vi forsøger at se så mange af vores venner og bekendte som muligt. Men julen er også tiden hvor vi husker på hvorfor vi fejrer jul og hvad en højtid som jul betyder. Vi lytter til masser af julemusik med dejlige budskaber og prøver så vidt muligt at omgive os med alt det positive! Vi pynter op, drikker og spiser en masse lækkerier og så bager vi en masse julekager. Vi handler ind og hygger med kalenderlys, og tænder lysene på juletræet som noget af det første hver dag vi står op. Hos os er julen primært rød som hjertet og kærligheden, og vi elsker jul og alt hvad den indebærer.

  1. Åh tænker straks på min mormors søde bløde varme uldne kærlige jul.
   På familie, eventyr, og traditioner.
   På hjulehjerter og bjældeklang.
   Den romantiske forestilling om den perfekte jul.

   Jeg glæder mig særligt til julen i år.
   Taknemmelighed fylder mit sind for tiden.
   Min søn har været faret vild i mørket i et par år.
   Nu er han på vej tilbage mod lyset.
   Han smiler igen.
   Har liv i øjnene.
   Og fremtid.
   Og han vil julen i år.

   Så julen i år er for de der kæmpede sig tilbage.
   Min elskede søn.
   Min elskede mormor.
   De der overvinder mørket.
   Finder lyset igen.
   glæden.
   Det bliver en helt særlig jul i år ❤️

    1. Jeg glæder mig aller mest til at mærke hjertevarmen når mennesker hjælper hinanden. Bliver dybt rørt over alle de fantastiske mennesker som hjælper andre som ikke har så meget,nogen tæt på, er syge eller lignende. Når næstekærligheden rækker ud over menneskers nærmeste og når dem de ikke kender. Julen er svær for de der er alene, har mistet, er syge eller blot ikke har så meget som andre. Ville ønske jeg selv havde overskud til det, og håber en dag at kunne give til andre udover støtte forskellige tiltag.
     Glæder mig selvfølgelig også til tid og ro med min skønne søn og mine nærmeste. Glæder mig over at julen i år er med min søn, så vi er samlet.

  2. Jeg glæder mig allermest til, at sprede al den juleglæde jeg indeholder. Den er endelig er kommet op til overfladen og kan skinne for fuld styrke 🙂

 2. Hvor er det dog bare en sød og god ide ?

  Det jeg glæder mig mest til er at gøre nogle dejlige ting med mine børn og nærmeste familie..
  At se på børnenes glæde, at hygge med at bage julekager, lave konfekt, pynte op og alt det andet der hører med ?

  1. jeg glæder mig ekstra meget i år for jeg har jo fået to guldklumper af børnebørn, og dem skal jeg holde jul sammen med og ,og der kommer besøg fra Ukraine , så det bliver både en Ukrainsk og en dansk Jul , jeg elsker julemåneden ,med at få hygge med min fam, og venner , ikke mindst glæderjeg mig over være sammen med de mennesker jeg holder mest af , vi går ikke så meget op i gaver men mere det at være samme få hygget med hinanden , der skal laves kager julemad og hvad der eller høre til og det bedste er jeg plejer at købe julegaver tidligt er også snart færdig mangler kun en til mit ene barnebarn, også kan jeg gå stille og roligt i min julepyntede by og nyde udsmykningen og ikk e mindst slappe af , fordi eg er færdig med mit gave køb , , i min fam værdsætter vi at være sammen og rå hygge os , og være der for hinanden , ikke mindst , se de små guldklumper udvikle sig de er nu 5 og 6 mdr gamle , hvor jeg elsker det, , en smuk gave vi kan vinde takker mange gange Alicia knuzzzzzz også elsker jeg at afsluttte jule aften med at se julemesse fra Rom. i tv.

   1. Det er altid ekstra specielt når der kommer nogen man normalt ikke ser.

    Julemessen er så smuk!

 3. Åh sikken en fin tanke.
  Jeg glæder mig til at pynte op, til at bage og kokkerere, men mest af alt til at være sammen med dem jeg elsker og forkæle dem.

 4. Fantastisk ide!❤️
  Jeg glæder mig til mange ting, er rigtig glad for julemåneden, men især glæder jeg mig til, at snige mig tidligt hjem fra arbejde, hente ungerne ditto tidligere, lave dejlig varm the, sætte os ved bordet, og gå i gang med diverse julebag eller juleklip og bare nyde nærværet og hygge og have god tid.
  Jeg glæder mig også til at se børnenes glæde over julekalenderen hver morgen, til at købe julegaver med min skønne mor og bare hygge os to, til at se julekalender med børnene i nattøj i sofaen og ja alt det andet skønne julestemningen fører med sig❤️

 5. Jeg glæder mig… til at fylde mørket med lys, overraskelser og hygge. Kalendergaver, julekalender, småkager og hemmelige projekter. Allermest glæder jeg mig dog til de feriedage, som julen udløser – så tiltrængte – så velkomne – så godt et tidspunkt til at give los på principper, lade ungerne bruge en masse tid på nye spil og tv og selv begrave sig i en krimi!
  Da to af husstandens fem beboere har fødselsdag i december (!), kræver det en del planlægning at få tid til det hele – men det er hyggelig planlægning, og så er det i øvrigt det tidspunkt på året, hvor vi er mest tilbøjelige til at vælge nemme løsninger for (også) at få tid til hygge… nå-ja – og så spørg mig lige igen til januar, for jeg skal for første gang nogensinde holde juleaften for mange mennesker… så måske har jeg et nyt syn på jule-glæder og -forventninger i 2016!

 6. Jeg elsker jul, elsker at give gaver, elsker at hygge med familien, elsker hyggen i det hele taget.
  Jeg glæder mig allermest til det hele ved jul.
  Og – så glæder jeg mig til min fødselsdag lige efter jul, som også plejer at være hyggelig og varm med familie og venner.

 7. Hjemme hos os er julen ikke kun den 24/12, i år starter den med julepyntning den 21/11, og alle glæder sig vildt. Mine (store børn)siger det er den hyggeligste måned på hele året. Vi er meget julet hos os. Så det jeg glæder mig mest til er hele december måned med total julestemning :):):)

 8. Efter mange år hvor julen var en svær tid at komme igennem – er december næsten blevet min ynglingsmåned. Jeg er vild med de gamle ritualer. Med tændte stearinlys, eftermiddagshygge, hemmeligheder, små overraskelser og op pyntning af huset og gør- det-selv juleprojekter, som sjældent når at blive færdige (processen er det vigtigste her). Jeg påskønner den glæde der er kommet i mit liv og bliver fyldt af en stor taknemmelighed og den rigdom kærlighed til mine nære fylder mig med.

 9. Jeg holder meget af julen,selv om der har været oplevelser der har sat sine spor. Den betyder nærhed, kærlighed, omsorg for andre, og så giver den mig håb. Ja jeg tror nok på julemanden på min helt egen måde. Den er altid kærkommen, også fordi de sidste mange år har budt på udfordringer der krævede jeg kunne/kan svømme, for at holde mig ovenvande. Vi er kun mine to piger og jeg, men de elsker begge julen, trods det de er teenager nu. Vi formår altid at julehygge i den rette ånd, trods økonomiske begrænsningerne. Hele året skulle være hjerternes fest, men JULEN får det ekstra frem hvert år.

 10. Super god idé.
  Julen for mig starter i den sidste uge i November, hvor juledekorationer findes frem, forberedelse til husets julekalendre, og til at være bekendt at nynne/synge julens dejlige sange mens jeg arbejder.
  Vi sætter lys i havens buske og tager dem ikke ned før mørket letter i februar/marts.
  Desuden glæder jeg mig til julens mangfoldighed af dufte.
  Glædelig jul til alle.

 11. Jeg glæder mig til at jule hygge med Børn, børnebørn og familie. Dejligt med alle julelysene. Det bliver en s
  skøn december måned.

 12. Julen er for mig en tid, hvor et savn efter min elskede farmor er enormt og julen nydes kun hvis jeg skal være sammen med mine piger – en af de ulemper der er ved at være skilt – Men nu må der findes det positive frem og er sikker på dine kuverter kunne være en del af jule glæden <3

 13. Jeg glæder mig til at lave pakke kalender til min far og min veninde, med en lille pakke hver dag, min veninde får en lille kurv og min far får en pakke i sokken hver dag, det skal lige nævnes at begge er 70+, og de glæder sig som små børn, det er en stor glæde at se deres iver. Jeg glæder mig også over alle de gamle traditioner som familien har og vi har forsat siden vi blev voksne, det hele emmer at hygge og sammenhold. Glædelig jul til dig. En meget smuk gestus at ville glæde “fremmede” på den måde.

 14. Det er en meget smuk tanke at du vil give gaver til fremmede – tak. Jeg glæder mig til at aflevere advendtskalendere til mine børnebørn, at pynte op, bage julekager, lave julekonfekt, være sammen med familien. Jeg kan ikke huske en eneste jul fra da jeg var barn, men husker rigtigt mange dejlige juleaftener hos mine søde svigerforældre og nu hos os selv. Jeg er et julemenneske og nyder også at gå til julegudstjeneste, selv om det ikke sker hvert år. Glædelig jul til alle.

 15. Sikke en smuk tanke – og gestus.
  Jeg er skilt, og har desværre ikke mine egne børn i år, men der er kommet nye små i nærmeste familie, så de skal nydes. Men uanset savner man sine poder. Jeg prøver bevidst at flytte focus hen på, hvad jeg er taknemmelig for, og de ting som har forandret sig til det bedre, hvor jeg er rykket. Jeg er ikke så traditionelt kristen, men overvejer Kristus energien, og medfølelsen. Jeg kan godt finde på at give velgørende julegaver som fx. en ged fra folkekirkens nødhjælp eller et smykke fra kræftens bekæmpelse,- noget der har mere end et budskab.
  “Love and Compassion are the true religions to me. But to develop this, we do not need to believe in any religion.”
  ― Dalai Lama XIV

 16. Julen eller december måned for mig er mange ting. Noget af det som jeg glæder mig over i den skønne tid er bare glæden over at tiden igen er kommet til lysenes fest. Jeg glæder mig over at se hvad andre folk gør for at hygge og glæde hinanden. Jeg glæder mig over at selv kunne glæde andre og hygge om venner, kollegaer og klart familien dog er kæresten undtaget, ham gider ikke julen for han starter med at se på jule ting uge 40 så ham er ikke nem at få i julestemning. Men han gør nu alt godt for os så vi trods alt får en skøn jul. Jeg glæder mig til at jeg i år vil nå at skrive julekort, bage jule kager og til at købe gaver for at glæde sønnen blandt andet. Han og jeg er i gang med gaver til moster og morfar så hyggeligt 🙂 så jo elsker at tænde lys i dekorationer – selv om jeg har mega stor respekt for levende lys elsker jeg dem 🙂

 17. Jeg har netop fået job i blomsterbutik igen og det ændrer unægteligt på mine planer for julen. Men weekenden, 1.søndag i advent , helliger jeg hygge med mine børn. Vi skal pynte op med nisser og glimmer, bage, i julebio og ha adventsgaver. Efter alt for mange år med alt for meget arbejde, har det høj prioritet at få magien ind i julen (igen) – den magi jeg husker fra min barndom. Og selvom jeg kommer til at arbejde hårdt i dagene op til jul, bliver det den bedste jul nogen sinde …. Jeg ved det bare ❤️❤️❤️

 18. åhhh det gad jeg virkelig godt vinde…
  Jeg glæder mig til at vi for første år skal holde juleaften hjemme hos os selv med hele familien… det bliver max hyggeligt og jeg glæder mig til at give mine børn den oplevelse

 19. Tænker det bliver en jul med mange forskellige følelser. Det er den første jul uden min mor, og det bliver svært – hun mangler. Jeg synes faktisk, her efter ½ år, at sorgen og savnet har fundet sit naturlige leje, og så er der bare de der situationer hvor det dukker op og rammer en bagfra i nakken med 180. Som f.eks. i går da jeg, midt i Mortens anden blev i tvivl om sovsen, greb ud efter min telefon for at ringe og spørge… i DE øjeblikke er det som om man lige har fået at vide at hun er død.
  Samtidig ved jeg der kommer så mange gode stunder med min familie og jeg glæder mig til at klemme al den julehygge og kærlighed ned i mine to drenge som jeg kan slippe afsted med 😀
  Jeg glæder mig til at tænke på min mor når jeg bager hendes særlige julehåkonskager. Jeg glæder mig til at mærke ældstens teenagehånd i min rundt om træet og jeg glæder mig til at se glimtet og forventningen i yngstens øjne.

  og så glæder jeg mig ikke kun “til” – jeg glæder mig nok mest af alt “over” – glæder mig over alle de fantastiske mennesker mit liv er beriget med – større gave kan man ikke få <3

  Glædelig jul til jer alle

 20. Jeg glæder mig til at komme ned i gear. Til at putte med ungerne i nattøj til langt op ad dagen. Til at spise risalamande til morgenmad og se ungerne glædes over deres gaver.
  Inden vi når juleaften glæder jeg mig til julepynt og levende lys. Ungernes forventningsfulde blikke om morgen eller om eftermiddagen når de tjekker om Nissen har været forbi. Vores nisse kommer nemlig kun en gang i mellem.

 21. Hvor er det en super sød ide?

  Jeg glæder mig allermest til, at være sammen med min skønne familie. Hygge med stearinlys og julekalender og se min datters smukke ansigt når nissen har været på spil…
  For mig er julen, der hvor kærligheden fylder rummene op… Jeg elsker det?

 22. Julen – ja julen har fået endnu mere betydning for mig end den havde før.
  Jeg har altid elsket julen og heldigvis er jeg gift med en skøn mand, som også elsker julen. Julemusikken er allerede begyndt her hos os?
  Julen betyder hygge, julebag, hygge om hinanden, se julekalender, julefilm, pynte op til det helt store. Selvfølgelig i julen og kærlighedens farve rød ?
  Vi er ledere af Helsingør Pigegarde, som starter julen op den 21. nov, på Amagerbrogade i det helt store juleoptog. At se alle de glade mennesker og børnene, som er helt vilde med alle ‘mine’ nissepiger (Vi har nemlig nissekjoler på) er så skønt. Det er en fantastik følelse. Vi spiller også for nogen udviklingshæmmede, som har julemarked. De elsker os og se hvor glade de bliver, betyder meget for mig.
  Vi mistede vores søn for 8 år siden. Han var handicappet og kunne derfor ikke så meget selv heller ikke tale. Men man kunne mærke på ham at han elskede julen. Elskede at se julekalender, julelysene, juletræet og hyggen med nisser og engle alle steder og være med, når vi var ude med Garden?
  Når vi gå og pynter op, er det som om han lige kommer forbi og siger Hej. Det er en skøn følelse ❤️

  1. Hvor er det bare dejligt at man kan finde glæden i den mørke tid. <3 Det ville være sjovt at komme ind og se det.

 23. Jeg glæder mig til, at bage julebag med de små.. I år skal de prøve at stikke småkager ud.. Fylde huset med duften af hygge.. Sidde i mørket med en lille på hvert lår.. Se julehistorier og grine.. Lytte til min store knægt fortælle om den måde han ser verden på ❤️ Nyde at min lille familie er befriende hjertelig.. Inderlig og kærlig.. At fejre min skønne mors fødselsdag og pynte op i hendes hjem..
  Jeg glæder mig til, at lære mine elever lidt andet om julen, end det de måske kender til.. Lytte til dem og høre deres julehistorier.. At gøre deres december lidt mere magisk….

 24. Jul er gerne noget jeg glæder mig til er overstået! I år skal min knægt holde jul med far og familien, så jeg slipper i år!! 🙂 Så er der mere overskud til at hygge med julekalender mv. i december – og ikke mindst at fejre knægtens 11 års fødselsdag d. 22/12!

 25. Nu er julen faldet på plads og jeg kan begynde at glæde mig. Der var lige alle de hensyn til min far, kærestens familien og min mellemste der skulle gå op.
  Mellemsten og jeg skal med kæresten til hans søster i Schweiz, og vi gælder os.
  Jeg gælder mig også til at få lavet hyggekalender til alle drengene, en halv kalender til de 2 og en hel til mellemsten. Og til den 27/12 hvor alle drengene og min far kommer her og vi skal pakke gaver op, hygge og spise noget godt.

 26. Jeg glæder mig til at nyde julen, julemåneden, kærligheden, stearinlys og hygge. Jeg glæder mig til at min kæreste og vores tre, små børn skal holde julen for første gang i vores hjem. Jeg glæder mig over julen med børn, og jeg er taknemlig over at have alle børn hjemme, så vi virkelig kan få julet hver eneste dag 🙂
  -Men lidt godt til den søvnplagede ammemor, vil være virkelig, virkelig lækkert <3 Flot julekalender 🙂

 27. Jeg glæder mig til roen. At have mine kære hos mig. En stille aften med min hund på en mørk tur i skoven. Uden at vi skal skynde os. Familien i sikkerhed. Lys, varme og kærlighed. Ro. <3

 28. Er sikker på at denne kalender vil bringe glæde uanset hvor den lander❤.
  For mig var julen i mange år den tid på året, hvor billedet af min dysfuntionelle familie stod bøjet i blinkende neon til skue for alle og til skam for mig. Min barndom drunknede i min mors alkohol, og jeg var ikke ret gammel før jeg inviterede mig selv til juleaften hos andre i familien. Efter jeg fik mine børn har jeg gjort meget ud af at julen skulle være forbundet med traditioner og emme af hygge, glæde og kærlighed?. Det var derfor en stor udfordring da jeg blev skilt for en del af siden. Tænkte at juleaften for altid ville være “slået i stykker” og at mine to drenge nu ville få den samme oplevelse af at vi skulle inviteres ind i andres juletraditioner, som jeg selv havde haft som barn. Tænkte at en juleaften med kun os tre ville være indbegrebet af savnet på en rigtig og god familie.Men sådan gik det ikke. I år er det 15 år siden vi holdt vores første “lille-familie-jul”, bare os tre uden andre (fulde) familiemedlemmer og med massere af traditioner, kærlighed og harmoni❤ og helt uden stress. Hvert år skal begge drenge lige sikre sig, at jeg ikke inviterer andre. De glæder sig altid til vores juleaften lige så meget som jeg gør – selv om, eller måske netop fordi, den ikke er mainstream men den er vores. Lige præcis som vi gerne vil ha’ den!

 29. Julen er for mig lys i en mørk tid, hygge, samvær med venner og familie og – når ferien kommer – også tid til bare at lave “ingenting”. Jeg har valgt ikke at lægge særlig stor vægt på om nu pynten er den rigtige, eller om alle traditioner “overholdes”. Alt for mange “juleregler” fører bare til julestress i stedet for julero. Jeg er så heldig at have en skøn familie, som alle nyder at være sammen. Det sætter jeg faktisk uendelig stor pris på, da det bestemt ikke er nogen selvfølge! For et år siden døde min mormor juleaftensdag. Det var sørgeligt, men smukt og jeg er sikker på, at vi i år vil sende hende en ekstra kærlig tanke med mindet om de mange juleaftener, hvor vi var hos hende i hendes hjem, fordi det KUN var mormors sovs, der var god nok til juleaften:-)

 30. I år skal børnene være ved deres far, men da noget er sket, ser det ud til at 50 % af dem holder jul med mig, så jeg glæder mig meget, til en jul hvor vi skal nyde hinanden, nyde at være sammen med mormor og morfar. I dagene op til jul glæder jeg mig til at være en meget barnlig Bibbi, der laver masse af nisserier ❤️ Jeg vil fokusere på hjerterne omkring mig og ikke gaveræset. Det glæder jeg mig til ❤️

 31. Jeg glæder mig til lyset i mørket.

  Jeg glæder mig til at se magien i øjnene på mine børn.

  Jeg glæder mig til hygge med familie fra nær og fjern.

  Jeg glæder mig til god mad.

  Jeg glæder mig til juledagene med de nærmeste uden hverdagens stress og gøremål.

  Ikke mindst glæder jeg mig over at juletiden generelt er en tid hvor folks hjerter føles lidt større end normalt ❤

 32. For første gang nogensinde skal jeg have en december hvor jeg ikke skal arbejde… Og jeg GLÆDER mig! Tænk engang alle de dejlige juleforberedelser der bliver tid til… Er allerede tyvstartet lidt og kalenderlys, adventskrans og alle kalendergaver til børn og voksne ligger klar… Ja, kalendergaverne er jo ikke fra mig, men fra de søde nisser, der bor i vores have. En lille pudsig historie: Jeg talte med min ældste søn om julen og nævnte i den forbindelse, at det jo koster mange penge med julegaver, juletræ, Tivolitur, diverse juleaktiviteter og alle de mange kalendergaver… Min søn kiggede undrende op på mig og sagde: Jamen mor, kalendergaverne er jo ikke fra dig så dem skal du da ikke betale for!” Hmmm, og jeg som gik og troede, at jeg var gennemskuet og at magien omkring julemand, Nordpolen, rensdyr og nisser var afsløret…

  Jeg glæder mig til at have tid til alle de ting jeg elsker i den søde juletid… Tid til at bage og lave konfekt, tid til at holde en fridag med drengene og bare lave lige hvad vi har lyst til… Tid til at være sammen med familie og venner… Og så elsker jeg at pynte juletræ… Jeg har ofte flere juletræer både ude og inde – et lille, et lidt større og så et hvidt juletræ lavet af fjer… Sidstnævnte er måske nok mit ynglingsjuletræ så det kommer op i starten af december og her hænger jeg alle mine favoritjulekugler… Og så skal vi lave en kæmpe nisselandsby med krybbespil, butikker med lys, skøjtebane, skibakke og en isbjørnehule fuld af små og store isbjørne…

  Mest af alt glæder jeg mig dog til at vise og lære mine børn om hvad julen egentlig handler om og hvorfor man kalder julen for hjerternes fest…

 33. Glædelig jul ❤️ Iår bliver helt særligt da jeg er i praktik på et opholdssted for unge med tilknytningsforstyrelser, dette sted går meget højt op i jul da disse børn ikke er vandt til at få julehygge hjemmefra og iogmed jeg har udelukkende aftenvagter og bil være meget væk hjemmefra vil det betyde at de dage jeg er hjemme vil der blive skruet op for hyggen så mine dejlige unger ikke skal føle at de mangler hygge iår❤️ Det bliver en travl december i kærlighedens tegn. En kalender fra dig kære dejlige kvinde ville få mig til at føler julen sammen med dig også ❤️❤️❤️❤️???