Tal ordentligt, det smitter

Tal ordentligt, det smitter!

Engang imellem bliver jeg stødt over tonen i folks tale. Der skal en del til for at jeg kan blive rigtig sur eller ked af det, men det sker nu og da.

For det meste er det, når folk frastødes af det, jeg laver, og i bund og grund ikke aner, hvad det er. De fleste gange kan jeg bare ryste det af mig, men når det er mennesker, jeg kender, så bliver jeg ked af det.

Jeg ved, at det, jeg gør, virker falsk for nogle mennesker, men det gør det ikke mindre rigtig eller virkeligt for mig og en masse andre.

I går var jeg ude og skulle forklare for nogen, hvad jeg laver. Jeg fortalte ham, at jeg var blogger, clairvoyant, medie og healer. Jeg fortalte ham, at for mig er det ren kvantefysik og et spørgsmål om at flytte på energi.

Jeg hader, når folk tror, at jeg ikke vil vaccinere børn og tror på alt alternativt, fordi jeg har de evner, jeg har. Bare fordi jeg er clairvoyant og healer, betyder det ikke, at jeg tror på alt alternativt, der kommer min vej, og intet konventionelt.

Jeg forstår da godt, at det kan være svært for folk at forstå, især hvis de ikke har et åbent sind. En af de ting, jeg altid siger til mennesker, er, at selv hvis du ikke er enig eller forstår, så vær behagelig i dit sprog. Lige meget hvor meget du er uenig, så bør du altid have udgangspunkt i at være venlig, respektfuld og tale til andre, som du selv vil tales til.

Det du sender ud, er også det, du får tilbage, og hvad vil du gerne have tilbage?

Jeg sagde intet til de mennesker ud over, at jeg synes deres tone var hård. Jeg ville ikke ind i en stor diskussion om mit arbejde og den måde, jeg ser verden på. De havde intet ønske om at høre på andre end dem selv.

Jeg havde mest lyst til at skrige højt om alle de ting, jeg ikke er, (de sagde alle mulige ting), men det ville være tabte ord.

Jeg tror, at det jeg gerne vil, at du tager med dig fra mit indlæg er, at uanset hvad du synes om andre, så husk at sende god tone ud, for det er den, du får tilbage.

Har du diskuteret med mennesker hvor det var håbløst at trænge igennem?

dandelion-1399051_1920

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Er ked af at du har oplevet folk, som tydeligvis er dårligt opdraget og kun tror deres mening tæller.
    Husk du er fantastisk helt som du er ❤️

  2. Det gælder også i kommentarer på Facebook efter min mening. Det er som om at det virker mindre forpligtende at tale pænt når man ikke kan se/kender modparten.