Intuitiv øvelse 6

Her er billedet til denne øvelse. Du skal så stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvad lavede personen?

Er personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

På mandag kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

øvelse 6

Du kan måske også lide

7 comments

 1. Han virker meget bekendt. Som en rar mand, men når jeg ser på billedet får jeg helt ondt i brystkassen og bliver grebet af frygt. Det har jeg aldrig prøvet før.

 2. Jeg bliver glad og ked af det på en gang.
  Umiddelbart glæde og sympati, men samtidig får jeg tårer i øjenene.
  Han minder mig om de to teatermasker hvor den ene griner og den anden græder.

 3. Min første tanke var hyggeonkel, men fik set en gang mere på øjnene og blev helt ilde til mode.

 4. Tænker noget entertainer, komiker. Livsglad person, men fik også en lidt sjov fornemmelse i hovedet som jeg ikke kan beskrive. Måske noget sygdom som medførte døden. En vellidt person.

 5. Har ikke prøvet dette før, men nu kaster jeg mig ud i det…
  Han virker som et varmt og hjerteligt menneske, der har en stor passion for det han laver. Han er kreativ i en eller anden form, måske ved teatret eller filmverdenen.
  Får hurtig en følelse af desperation eller “troubled mind” og får en kraftig sammensnørring i halsen, som om at jeg ikke kan trække vejret eller bliver kvalt. En følelse som er ret så ubehagelig og meget skræmmende…

 6. Jeg vil gerne synes om ham, da han virker så glad, men får det meget ubehageligt. Alfred Hitchcock dukker frem i mit hoved, ved godt det ikke er ham, men enten har han noget med krimier at gøre, selv været udsat for noget eller gjort det ved andre. Det virker meget voldsomt, noget med at få frataget sig luften. Kan ikke få klart ind, eller har ikke lyst… om det er ham selv der oplever det eller gør det. Puha det er meget stærkt, får en følelse af at det kan følge ham fra et andet liv…..

 7. Blev med det samme draget mod halsen, og mærkede hvordan den snørede sammen… blev presset på. Hænder eller reb. ingen passage og meget ubehageligt

 8. Han er en mand der har let til latter, men dog tager livet alvorligt, tænker umiddelbart underholdningsbranchen, med den alvorlige bagside det ofte er, flere ex´ere, nogle børn. Storhedstid i 50´erne. Udadtil en afslappet person, men har et meget kontrolleret indre, mange tanker om livet /døden.