Jeg ville gerne sige noget smukt.

Jeg vil så gerne sige noget smukt

Jeg ville gerne sige noget smukt

“Jeg ville gerne sige noget smukt.”

Den sætning har jeg sagt mange gange. Rigtig mange kommer til mig og tror, at jeg kun siger glade ting og ting, der opfylder alle deres ideer og drømme.

Det er ikke altid tilfældet. Jeg får lov til at sige rigtig mange skønne ting og er meget taknemlig for mine evner. Det er vigtigt at formidle det, der kommer fra Spirit og ikke det, min gæst gerne vil høre.

En kvinde kom til mig, fordi hun troede, at jeg ville bekræfte alt, hun tænkte, følte og troede om sin fremtid. Det gjorde jeg ikke, fordi Spirit havde en anden plan for, hvad hun skulle høre. Det billede, jeg får, er et øjebliksbillede, og det kan godt ændre sig, hvis man vælger at gøre noget helt andet end det, Spirit viser. Jeg ved ikke, hvad hun valgte, men det gav et helt andet billede end det, hun havde tænkt sig.

Jeg sagde som så mange gange før, at jeg gerne ville sige noget fint og smukt, men det var ikke den vej, Spirit mente, hun skulle. Jeg vil ikke sige noget til en, der spørger mig, hvis det ikke er det, jeg får ind – bare for at please og kun sige smukke, fine ting.

Det gør ikke, at det er grimme ting, men blot at det ikke er et spørgsmål om at give min besøgende ret. Kvinden, der kom til mig og fik noget andet at vide, var ikke ked af det eller vred over mine ord. Hun fik vist en vej, hun ikke havde overvejet, hun kunne gå ned af. Det bliver spændende at høre, hvad hun vælger.

Nogle gange skal man overveje, om man vil have ord fra Spirit eller have ret.

Jeg vil så gerne sige noget smukt

Du kan måske også lide

2 comments