Du er ok, når du ikke er ok

Du er ok når du ikke er ok

Du er ok, når du ikke er ok

Når jeg møder mennesker, ved jeg næsten med det samme, hvad der rør sig i dem. Jeg forstår hurtigt, hvad der får dem til at rykke.

Jeg mødte en kvinde den anden dag som uden tvivl følte, at hun sad fast i sit liv. Hun følte sig bundet til alting, hun følte, at hun skulle have det bedre end det, hun følte.

Når man ser på hendes liv udefra, er det et fint liv, og hun har mange ting, som andre ville ønske, de havde. Alligevel følte hun sig fortabt.

Jeg talte med hende og spurgte, hvad hun gerne ville vide fra mig og fra Spirit. Jeg forstod, at hun manglede noget for at kunne komme videre. Hun ville vide, hvorfor hun følte sig fortabt, hvad det var hun ikke så og ville indse for at kunne være ok med der, hvor hun var.

En ældre afdød dame forklarede, at hun mest af alt skulle trække vejret. Det var som om, at hun slet ikke kunne.

En virkelig vigtig ting, som den ældre dame sagde, var at hun skulle lære, at det var ok ikke at være ok.

Da jeg sagde det til kvinden, fik tårerne frit løb. Hun fortalte at hun kæmpede helt enormt for at være ok, at forstå alting og at være alt for alle andre. Problemet var, at hun havde glemt at være der for sig selv. Hun havde glemt, at det er faktisk ok at sige til andre, at man ikke er ok og har brug for kærlig selvomsorg.

Der kom flere ord til hende, af meget personlig karakter, og igen vendte vi tilbage til det at være ok. Den ældre dame ville være sikker på, at kvinden forstod, at hun var ok, når hun ikke var ok.

Det er uendeligt vigtigt, at du som menneske husker, at ingen bare altid er glade, smilende og overskudagtige. Alle har dage, hvor de er trætte og bare har brug for at sige verden fra. Husk din kærlige selvomsorg.

Du er ok når du ikke er ok

Du kan måske også lide