Kan du skille dit arbejde fra din person?

Kan du skille dit arbejde fra din person?

Jeg fik en spøjs besked fra en veninde I dag. Jeg tror grunden til, at jeg gerne ville skrive til jer om det, er, at det er en af de største misforståelser omkring mit personlige liv og mit arbejde.

En veninde af mine fik at vide fra en af hendes andre veninder, at hun først ville være rigtig glad og være “der hvor hun skulle være”, når hun holdt op med at høre på mig hele tiden.

I første omgang tænkte jeg, at hun måtte have misforstået det, for det er ikke den slags venskab, jeg har med min veninde, så læste jeg det igen. Det gik op for mig, at det hun havde sagt var, at min veninde aldrig kunne være rigtig glad, hvis hun talte med mig.

Nogle gange – bare nogle gange, bliver jeg virkelig ked af det, folk misforstår omkring mit liv, og dette var en af de gange.

Ikke clairvoyant hele tiden!

Jeg er ikke clairvoyant HELE tiden. Jeg er faktisk også et menneske med følelser og tanker. Selvom nogle mennesker ikke kan skille dem selv fra deres arbejde, så kan jeg i høj grad. Jeg har været nødt til at lære at skille de to ting i, hvornår JEG taler og hvornår SPIRIT taler.

Hvis du ringer til en ven eller veninde, ville du så ikke høre deres mening? Ville du ikke gerne have, at de fortæller, hvad de tænker om en situation? Ville du ikke gerne have omsorg og støtte, når du taler med dem?

Hvorfor er det, at folk tror, at fordi jeg er clairvoyant, kan jeg ikke være de ting uden at spørge Spirit først? Folk tror ofte, at jeg ikke kan være både clairvoyant og et omsorgsfuldt menneske, der bare holder af veninderne.

Jeg har hørt mange spørge mig; “er det så Spirit eller dig, der taler nu?”. De tror ikke, at jeg kan være en person med eget liv uden at være clairvoyant hele tiden.

Min veninde var ked af det og såret over sådan en bemærkning, hvilket jeg forstår. Min tanke er af kærlighed og omsorg til hende. Er jeg til tider clairvoyant, når jeg taler med hende, ja da! Når hun spørger! Det sker ikke særligt tit.

Det, at andre ikke kan se, at jeg kan godt være en veninde uden at være en clairvoyant veninde, gør mig ked af det.

Kan du skille dit arbejde fra din person? 

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Det var et sårende budskab, men jo afsenderen der har en udfordring. Forstår dig så godt. Modsat kan der også være nogen der mener man skal” være på ” hele tiden når de spørger om noget. Fandt ud af at det var mig der skal sige til og fra, ellers kan man jo få lov at være på “arbejde” hele tiden…?