En besked der gør en forskel

Der er dage, hvor de ord, jeg får i beskeder, virkelig får mig til at smile med taknemlighed, og glæde. Sådan en dag er det i dag. Jeg fik den fineste besked fra en, jeg har hjulpet. Hun havde et stort valg, hun skulle tage, og hun spurgte mig om hjælp.

Dorte skriver:

”Jeg bliver simpelthen nødt til at rose dig til skyerne. Det er jo fuldstændig fantastisk, det du kan.

Har lige læst dit første svar igennem, og det passer på en prik. Jamen Alicia, du har jo virkelig et kæmpe talent. Jeg bøjer mig i støvet…”

Jeg bliver så glad, når jeg får den slags beskeder. Jeg bliver helt rørt, når jeg får den slags beskeder, for det er i virkeligheden det, mit arbejde går ud på – at formidle de ting, Spirit siger. At Dorte kunne bruge det, jeg sagde, gør mig meget glad og taknemmelig for mine evner.

Jeg vil gerne høre, hvis andre af jer har oplevet at få beskeder, hvor det passede?

love

Du kan måske også lide