Hvad har du lært?

Hvad har du lært?

Jeg har gennem mange år sagt til det ene menneske efter det andet, at livet bare handler om at lære. Det handler bare om at lære, ikke andet.

I weekenden har jeg hørt Dr. Brian Weiss sige igen og igen, at det bare handler om at lære. Livet er her ikke for at straffe dig eller for at gøre dig bedre end andre, men du er her for at lære. Når du kommer til jorden uanset, hvad der måtte være på din vej, så er det en læreproces for at blive klogere på din sjæl.

Det handler om at lære.

Grundessensen, af hele vores eksistens som sjæle, er kærlighed og gennem det, kommer læring. En læring for vi ikke kun bliver klogere på os selv som sjæle men også for at kunne give og tage kærlighed til andre og til sjælen selv. Hvis man kommer herned og er syg eller anderledes, er det ikke en eller anden straf for tidligere livs karma, det er en læring for sjælen.

Når du er et sted i dit liv, hvor alting er svært, så stop op og spørg dig selv, om du kan lære noget af det, der sker for dig. Er der en mulighed for at lære, og hvor er kærligheden i det, der sker? Det er ikke nødvendigvis i det, der sker, men måske fordi du skal se den kærlighed, du skal have til dig selv.

Hvad lærer du af livet?

Du kan måske også lide

6 comments

 1. Ja det giver god mening
  Kigger jeg på mig selv, tænker jeg at jeg skal lærer mig selv at kende og være god ved mig..

  Jeg skulle åbenbart lærer det på den meget hårde måde

  Stoppe op, trække vejret og lære mig at kende..

  1. Det er jo netop det. Alt for mange glemmer at stoppe og spørge sig selv om der er en læring så ikke alting bare er surt.

   1. Ja – og der har jeg også været..
    Men tak for dit indlæg – det har vendt mine tanker til noget positivt og jeg vil ” nive ” mig i armen, når jeg bliver ked og synes det hele er surt – at jeg rent faktisk skal være glad for at livet giver mig en pause.

    Så jeg forhåbentlig kommer ud på den anden side klogere og stærker end nogensinde før – mod på livet.

 2. Ved godt, at jeg selv har valgt at komme ned i denne krop og når det er svært, tænker jeg ofte, at hvis jeg ikke havde de svære sygdomme at slås med, ville jeg sikkert være et helt andet menneske med en anden personlighed. Samtidig skal det også indrømmes, at tankerne nogen gange er der om, hvorfor jeg dog har valgt et så vanskeligt liv.

  1. Det kan jeg godt forstå. Det ændre hvem man er, men det gør også man lærer hurtigere end andre. Så måske du er i gang med et lynkursus?