Vil du vinde Soulguide session?

Vil du vinde en Soulguide session

Hvornår er det din fødselsdag?

Min er meget snart – faktisk om mindre end to uger. Jeg skal ikke noget specielt til min fødselsdag. Min mand er ude at rejse med arbejdet, og det er en hverdag som så mange andre.

MEN

Det er min mission at gøre en forskel. Min fødselsdag er min dag til at gøre noget for andre. Jeg er ikke en, der gør noget stort ud af at blive ældre, eller en der bliver fornærmet, hvis folk glemmer min fødselsdag. Det kommer jo ned til, hvordan jeg er resten af året. Det betyder ikke, at jeg ikke elsker hver en besked og hilsen, jeg får. Jeg elsker det virkelig.

Jeg elsker at hjælpe andre og gøre verden til et bedre sted. Jeg vil lære mennesker, at Spirit vil hjælpe andre og guide dem til at have det bedst muligt. Jeg kunne sagtens lave en liste med 1000 ting, jeg behøver og gerne vil have, men jeg har vendt det på hovedet.

Jeg starter derfor en konkurrence, hvor DU kan vinde. For at vinde skal du svare på et spørgsmål og skrive, hvad du gerne ville spørge mig om som medie og clairvoyant. Det kan være personligt eller ikke.

Spørgsmålet er: Hvad gør du for at fejre din fødselsdag?

Kommentaren skal være i bloggen

Min fødselsdag er den 28. juni, og jeg finder en vinder eller måske flere den dag. Jeg vil elske, hvis du vil dele denne post og hjælpe mig med at hjælpe mange andre.

Følg Soulguide på instagram her

Følg Soulguide på pinterest her

Vil du vinde en Soulguide session?

Du kan måske også lide

25 comments

 1. Ja jeg gør intet specielt for at fejre mig selv. Er altid åben hvis folk kommer forbi men ellers gør jeg in te andet end være glad for alle de hilsner som plejer at komme via FB og sms. Og jeg svarer altid på hver og en. Jeg er også en af den som ikke tager min alder personligt, jeg er stolt over at være blevet 46 år for 10 dage siden 🙂 🙂

  Hvis jeg vandt så vil jeg spørge til om hvorfor jeg har så svært ved at falde til ro og lade tingene/kærligheden komme til mig, og hvordan jeg gør for det ikke skal påvirke min søn for meget. Samt om der evt var en besked fra noget familie fra den anden side. 🙂

  God dag til dig 🙂

  1. Jeg gør ikke rigtig noget specielt på min fødselsdag. Men i år har det været vigtigt for mig, at det virkelig var MINE ønsker, som blev fulgt på dagen. Om morgenen betød det, at jeg fik serveret en stærk kop kaffe, som jeg så drak mens jeg talte med ex og søn, som sad og spiste. Om aftenen kom mine to voksne sønner til middag. Jeg fik jordbærkage om aftenen. En stille og hyggelig dag ❤️
   Mit spørgsmål til dig er: hvordan og hvornår slipper jeg id ar hængedyndet ved at have boet med en meget dominerende og manipulerende mand i 15 år? Startende med: er der mon snart en lejlighed til mig, så vi slipper for at bo sammen nu vi er skilt?

  2. Jeg har altid ønsket mig at have fødselsdag i en varm måned, men jeg har altså den 15. december.
   Hvis manden ikke er ude at rejse med jobbet, fejrer jeg med ham og en middag ude eller måske hjemme. Og helst uden julerier den dag. Foretrækker også, at mine fødselsdagsgaver er pakket ind i nonjul-papir ?

  3. Jeg gør ikke det store familien kommer men mest for at ungerne skal hygge sig? Jeg ville helt sikkert spørge om hvem der er omkring mig og pludselig skifter mit rock løbemusik ud med klassisk musik men jeg løber??

 2. Fødselsdagskonkurrence: Fejre sjælden mig selv da det betyder så lidt for mig, glæder mig mere over at fejre andre og give en hjælpende hånd med praktiske ting og tænker mine hjælpere er med til at gøre dagen god.
  Mon der er en besked fra den anden verden fra Jens som forlod denne verden den 23/5, til mig eller hans kone som plejede ham til det sidste. Tusinde tak for en spændende hjemmeside og facebook. Mon det er det rigtige sted jeg skrive for at være med i konkurrencen : Vil du vinde en Soulguide session. Kærlige hilsner fra KIrsten, Ønsker dig en dejlig weekend og fødselsdag når den kommer.

 3. Jeg prøver på at lave ingenting, bare være med min kæreste og børn. Nogle gange kokkererer kæresten, andre gange tager vi ud og spiser. For mig er det vigtigt at jeg på min fødselsdag slapper max af og hygger ?

  Jeg har mange ting jeg gerne vil spørge om, men et af mine vigtigste spørgsmål omhandler mit arbejdsliv, hvilken retning jeg skal gå i for at arbejdslivet også genererer overskud hos mig.

 4. Efterhånden som jeg er blevet ældre, betyder selve dagen ikke det vilde mere. Det vigtigste jeg bare som det mindste gør for mig selv den dag er, ikke at lave mad. Det gør jeg nemlig alle andre dage, så den ene dag om året vil jeg bare forkæles, lade andre lave mon mad, nyde dagen i ro og mag, helst med familien omkring mig.
  Ro og kærlighed skal fylde min dag.
  Mit spørgsmål tror jeg allerede du kender. Jeg har behov for at vide hvorfor livet var så svært, at det ikke kumme fortsætte. ❤️

 5. På min fødselsdag plejer vor lille familie at tage ud at spise, så vi ikke skal stå i køkkenet på denne dag. Det gør vi på alle familiens fødselsdage (vi er kun fire, så det er overkommeligt ;-). Hygge og afslapning.
  Den nærmeste weekend plejer vi at have familien på besøg – det er tradition, og en dejlig anledning til at samles. Men ellers går jeg nu ikke så højt op i min fødselsdag.
  Hvis jeg vinder en session, håber jeg at få støtte til at finde min fremtidige karrierevej med større glæde og mindre stress – til gavn ikke kun for mig selv, men også for familien.
  Jeg ønsker dig en dejlig dag den 28. – og tak for al den indsigt og omsorg, du spreder. 🙂

 6. Ja jeg går helt mod strømmen. Jeg elsker min fødselsdag og syntes det er en af de mest fantastiske dage på hele året. Jeg nyder i fulde drag at de der er om mig har lyst til at huske og fejre dagen med mig. Nyder at gøre noget særligt ud af dagen og være sammen med dem jeg elsker. Ikke at jeg skal være 100% i centrum på dagen og har også delt den med min ex mand i mange år. Men ja det er en særlig dag for mig.

  Hvis jeg vandt ville jeg nok spørge til mange ting. Jeg ville gerne vide lidt om hvad fremtiden bringer. Jeg er noget trist over mit arbejde og ved at det bør udskiftes til noget andet. Men jeg mangler nok noget inspiration, måske hjælp til at se den rette sti ud i fremtiden… jeg har også været et vildt år igennem i privaten og ville også gerne høre om der er flere sving på vejen som jeg skal gøre mig klar til.

  Håber du får en fantastisk dag på din fødselsdag og ikke bliver fejret fordi du bliver et år ældre men fordi du har beriget mange med et år mere. Tak for det du gør og det du kan.

 7. Vi plejer at hygge lidt ekstra som familie på min fødselsdag. Og ellers tager vi dagen, som den kommer? Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne i kontakt med min far, der gik bort d. 25 januar. Og ellers har jeg et spørgsmål om min søn, der har epilepsi og havde et meget voldsomt anfald i fredags ? På forhånd tillykke med fødselsdagen ??

 8. Gør personligt ikke så meget ud af min egen fødselsdag da min fødselsdag altid bliver slået sammen med min datters da vi kun har en uge imellem og så ender det tit med at blive meget traditionelt med boller og lagkage og familie hygge ? og ellers kan jeg godt finde på at tage ud og spise på selve min fødselsdag med det nærmeste familie ? jo ældre jeg er blevet jo mere er familie hyggen blevet prioteret edb selve det at blive fejret. I dybest inde gemmer sig nok en lille pige der dybest set gerne vil forkæles ??
  Vis jeg vandt ville jeg gerne ha nogle svar vedr fremtiden mit liv har de sidste par år gået meget i stå med en del modgang er heldigvis ved at komme på rette vej igen men mangler stadig det sidste. Derudover ville det være sjovt at høre om et afdød familie medlem der betød meget for mig i min barndom havde noget at sige ?

 9. Tillykke med den snarlige fødselsdag, Alicia!
  Jeg har d. 24/7, og det vigtigste for mig, er at fejre sammen med min søn! Jeg går selv ikke så meget op i det, men vi er jo kun to, så derfor skal vi fejre os begge to hvert år! Og Lukas elsker at lave en gave til mig og vække mig med sang og flag! Det er så hyggeligt! 🙂

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne stille spørgsmål om min egen vej frem og min søns. Vi har haft nogle hårde år, og jeg vil så gerne vælge den rigtige vej videre for os begge to!

 10. Tillykke med på tirsdag!
  Jeg har egentlig aldrig gjort det store ud af min fødselsdag, har mere tænkt på andre. Da jeg blev rundt sidste tog jeg mine drenge og kæresten med til Rom. Det var en fantastisk tur, så fremover skal jeg fejre mig selv med en oplevelse med mine drenge. Sidst var vi ude at bowle, også dejligt. Ved endnu ikke hvad næste fødselsdag skal være, må gå i tænkeboks snart.
  Mit spørgsmål er vejledning til hvilken retning jeg skal gå arbejdsmæssigt.

 11. Jamen så har du jo fødseldag i morgen. TILLYKKE!
  Jeg elsker at have fødseldag – Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Jeg har 1. april – det er nemt at huske og har altid været lidt hyggeligt med aprilsnar og den slags.
  I år fyldte jeg 40 – og inviterede min mand og jeg selv på spa-ophold. Dagen efter sendte jeg manden hjem og fejrede dagen med endnu et spa-ophold med 5 af mine bedste veninder. Hygge, tøsesludder og masser af rødvin. Det var en dejlig måde at blive ældre på.
  Fødseldage er værd at fejre 🙂

 12. Hov – glemte lige at skrive hvad jeg vil spørge dig om…
  Mine to drenge på 2 og 4 har altid sovet ualmindelig dårligt. Måske du kan hjælpe mig med at finde årsagen?

 13. Jeg kan ikke lide min fødselsdag, jeg ved ikke hvorfor, det har ikke noget med min alder at gøre, men jeg er altid ked af det den dag, så jeg gør så lidt som muligt for at fejre den.

  Jeg har SÅ mange spørgsmål. Mit liv er total kaos og har været det i over et år. Hvornår stopper det? Finder jeg nogenside kærligheden? Hvordan passer jeg bedst på mig selv? Finder jeg en vej til min ældste søn? Og jeg kunne blive ved

 14. Fødselsdag er for mig hygge samvær og knus. Da jeg blev 40 arrangerede jeg min fest som jeg ønskede mig. Ren hygge musik og dans. Spørgsmål er om min far og har han noget han vil sige fra den anden side. Og hvordan kommer vi til at datteren får motivation for skolen

 15. Jeg har ferie på min fødselsdag og er som regel på lejr med ca 100 andre. Så bliver man ikke rigtig fejret, men det er ok. Jeg er nysgerrig mht hvem det er der ofte besøger mig, når jeg er alene hjemme og spreder duft af fx toastbrød.

 16. Uh. Jeg lider af PBS – Pre Birthday Syndrome.
  Synes virkelig aldrig det er en rigtig god dag.
  Mangler stadig at finde den gode formel.

 17. Jeg vil gerne vinde 🙂
  Min fødselsdag plejer for det meste at være som en almindelig dag, i takt med børnene bliver ældre bliver de mere opmærksom på dagen og vil gerne give en gave, det samme vil min mand, men da økonomien ikke er den største så frabeder jeg mig gaver, vil hellere undvære end vi mangler andet.

  Hvis jeg vandt ville jeg spørge ind til enten om jeg er på vej på min rette hylde arbejdsmæssigt eller hvordan jeg bedst hjælper mine børn i forhold til de udfordringer de hver især har med sig. Men egentlig er der mange spørgsmål der trænger sig på så måske det er andre der vil være mere gavnlige

 18. Jeg gør ikke rigtig noget ud af min fødselsdag.
  Men jeg kan godt lide at være sammen med min familie den dag – hvor vi bare hygger.
  Hvis jeg vandt – så har jeg et personligt spørgsmål – men måske jeg egentlig godt kender svaret ❤️

 19. Jeg har ikke gjort det store ud af min fødselsdag længe, men besluttede i år, at det skulle være anderledes! Jeg har ikke det store behov for at fejre mig selv, men kan godt have tendens til at være lidt af en huleboer og så er en fødselsdag en god anledning til en dejlig dag i godt selskab … 🙂

  Jeg drømmer om at ændre min levevej og ville spørge til, om det ligger i kortene og hvordan jeg griber det an (… hmmm, ret beset to spørgsmål).

  Og tillykke med fødselsdagen!!

 20. Jeg vil da supergerne vinde en session. Jeg er så heldig at have fødselsdag samme dag som min 2 år ældre søster, så vores fødselsdag fejrer vi altid sammen – og på trods af vores ellers snart “voksne” alder på 40+, så mødes vi for det meste hos vores fantastiske forældre, der gerne lægger hus til familietræf, for når vores familie mødes – bare de nærmeste – så er vi hurtigt 15-20 personer. Gaver er dejlige at få, men mest af alt handler det bare om at mødes, spise dejlig mad og hygge. Et enkelt år var mine forældre på ferie og min søster også, hvilket gjorde, at der i min optik slet ikke var nogen grund til at fejre fødselsdag – for det var jo bare ikke det samme, som når vi alle er sammen.
  Hvis jeg får en session med dig, vil jeg først og fremmest sætte mig ned og LYTTE. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal bruge sådan en clairvoyance til, men jeg vil forholde mig åbent og lytte til, om der er ting, jeg kunne gøre anderledes for både mig, min mand og mine børn i en alt for travl hverdag.