Du er den du leder efter

Jeg så denne lille film i dag, der gav klang i min sjæl.
Jeg beklager den er på engelsk. Jeg har oversat den til dansk længere nede.

 

Du er den du leder efter

Stop med at lede efter mere med mindre du kikker i spejlet for det er tid til at se klart at du er den du leder efter.

Den tomme følelse du har, det hul du har i dit bryst, fordi du tror du ikke er velsignet, med alt du har brug for.

Se, vi lever i en forbrugersamfund der har brug for du køber ting. Og den nemmeste måde at få dig til at købe mere er ved at fortælle dig du ikke er nok.

Køb denne bil, så får du masser af piger. Køb denne BH så får du fyre. Vi ser det så meget vi begynder at tro på disse løgne. Men sandheden er, makeuppen de sælger så du kan føle dig smukkere, er den samme make-up der skal få dig til at føle dig bedre efter den løgn de fortæller dig om du ikke er nok.

Hvad med de film vi ser alle de shows på tv. Jo jeg ser, jo mere har jeg brug for dig til at gøre mig hel. Ja kærlighed er svaret og kærlighed er nøglen, men hvis du ikke kan elske dig selv hvordan kan du nogensinde elske mig?

Og at elske dig selv, hvad betyder det overhoved? Er det massage, selfies, og den slags ting? For jo mere jeg tænker over det jo mere virker det underligt på mig for jeg har altid lært at selvkærlighed var noget jeg skulle frygte. Jeg har lært at arrogance ikke er godt og forfængelighed er slemt, og selv mit armbånd fortæller mig at opføre mig som Jesus ville have gjort det, så hvad skal jeg gøre?

Hvordan skal jeg opføre mig?

Jeg skal forestille at elske mig selv men hvordan gør jeg det overhoved?

Jeg har et trick jeg fik fra en ven, som lagde mærke til jeg var hurtig til at forsvare hende når hun sagde noget negativt om hende selv. Hun sagde ”jeg er så dum” Og jeg sagde ”du er brillant.” Hun sagde ”jeg er så svag” og jeg sagde ”du er så modstandsdygtig.” Og da hun sagde ”jeg føler mig grim” sagde jeg ”du ser smuk ud.” Hun spurgte hvorfor jeg konstant fyldte hendes kop når jeg behandlede min egen kop så uansvarligt.

Fordi når jeg kikkede mig i spejlet var stemmen helt klart, du er grim, du er for tynd, din hårgrænse er på vej væk, og du har en bums på hagen og det var der hun gav mig et råd der ændrede mit liv.

Hun gav mig et knus, og sagde ”behandl dig selv som en du elsker.”

Behandl dig selv som en du elsker.

Jeg havde stået, men skulle have siddet. Jeg kunne ikke tro jeg havde glemt at jeg var det jeg havde ledt efter.

Dybt i min essens vidste jeg at det var tid til at holde op med at lede indtil jeg kunne se igennem al min frygt og se ind i et spejl, og se at den mand der kikker tilbage på mig, var den eneste der kan gøre mig glad og jeg er allerede nok.

Jeg er ikke mere speciel, eller unik end nogen af jer. Det er derfor jeg er her for at tale til jer, fordi i er allerede nok, når du ser det, vil du være det, så vil din verden være lysere og vægten på dine skuldre være lettere. Du kan være en der elsker og ikke en kæmper, og du det liv fortjener, fordi du er det værd.

Og der er ingen pointe i at lade dig glemme det. For lige meget hvad du gør eller siger, er du perfekt.

Og jeg står her i dag i håbet om, at jeg efterlader jer med en retnings korrektion, væk fra de fejl, du ser i dit spejlbillede, De er ikke fejl i mine øjne de er beskyttelse mod alle de tvivl du har om din perfektion.

Så start i dag.

Kik længe i spejlet og sig jeg er i live og jeg er den jeg har ledt efter!

Du er den du leder efter

Stop med at lede efter mere med mindre du kikker i spejlet for det er tid til at se klart at du er den du leder efter.

Den tomme følelse du har, det hul du har i dit bryst, fordi du tror du ikke er velsignet, med alt du har brug for.

Se, vi lever i en forbrugersamfund der har brug for du køber ting. Og den nemmeste måde at få dig til at købe mere er ved at fortælle dig du ikke er nok.

Køb denne bil, så får du masser af piger. Køb denne BH så får du fyre. Vi ser det så meget vi begynder at tro på disse løgne. Men sandheden er, makeuppen de sælger så du kan føle dig smukkere, er den samme make-up der skal få dig til at føle dig bedre efter den løgn de fortæller dig om du ikke er nok.

Hvad med de film vi ser alle de shows på tv. Jo jeg ser, jo mere har jeg brug for dig til at gøre mig hel. Ja kærlighed er svaret og kærlighed er nøglen, men hvis du ikke kan elske dig selv hvordan kan du nogensinde elske mig?

Og at elske dig selv, hvad betyder det overhoved? Er det massage, selfies, og den slags ting? For jo mere jeg tænker over det jo mere virker det underligt på mig for jeg har altid lært at selvkærlighed var noget jeg skulle frygte. Jeg har lært at arrogance ikke er godt og forfængelighed er slemt, og selv mit armbånd fortæller mig at opføre mig som Jesus ville have gjort det, så hvad skal jeg gøre?

Hvordan skal jeg opføre mig?

Jeg skal forestille at elske mig selv men hvordan gør jeg det overhoved?

Jeg har et trick jeg fik fra en ven, som lagde mærke til jeg var hurtig til at forsvare hende når hun sagde noget negativt om hende selv. Hun sagde ”jeg er så dum” Og jeg sagde ”du er brillant.” Hun sagde ”jeg er så svag” og jeg sagde ”du er så modstandsdygtig.” Og da hun sagde ”jeg føler mig grim” sagde jeg ”du ser smuk ud.” Hun spurgte hvorfor jeg konstant fyldte hendes kop når jeg behandlede min egen kop så uansvarligt.

Fordi når jeg kikkede mig i spejlet var stemmen helt klart, du er grim, du er for tynd, din hårgrænse er på vej væk, og du har en bums på hagen og det var der hun gav mig et råd der ændrede mit liv.

Hun gav mig et knus, og sagde ”behandl dig selv som en du elsker.”

Behandl dig selv som en du elsker.

Jeg havde stået, men skulle have siddet. Jeg kunne ikke tro jeg havde glemt at jeg var det jeg havde ledt efter.

Dybt i min essens vidste jeg at det var tid til at holde op med at lede indtil jeg kunne se igennem al min frygt og se ind i et spejl, og se at den mand der kikker tilbage på mig, var den eneste der kan gøre mig glad og jeg er allerede nok.

Jeg er ikke mere speciel, eller unik end nogen af jer. Det er derfor jeg er her for at tale til jer, fordi i er allerede nok, når du ser det, vil du være det, så vil din verden være lysere og vægten på dine skuldre være lettere. Du kan være en der elsker og ikke en kæmper, og du det liv fortjener, fordi du er det værd.

Og der er ingen pointe i at lade dig glemme det. For lige meget hvad du gør eller siger, er du perfekt.

Og jeg står her i dag i håbet om, at jeg efterlader jer med en retnings korrektion, væk fra de fejl, du ser i dit spejlbillede, De er ikke fejl i mine øjne de er beskyttelse mod alle de tvivl du har om din perfektion.

Så start i dag.

Kik længe i spejlet og sig jeg er i live og jeg er den jeg har ledt efter!

Du kan måske også lide