Er loven om tiltrækning god?

Jeg talte for nyligt med en kvinde, der lyttede til alle mulige tekster fra vise mennesker og den anden side. Hun er netop kommet ud af et meget giftigt parforhold. Det har været virkelig usundt for hende. Hun er blevet både snydt og bedraget.

De tekster, hun læser og lytter til, handler rigtig meget om loven om tiltrækning. Hun forstår, at de er ægte, men som så mange andre er hendes tankeproces omkring dem ikke så hensigtsmæssig. Hun forstår, at hun tiltrækker alt i sit liv, og hun kan ændre ting ved at tiltrække, de ting hun vil. Det virker også som en simpel regel, men det er ikke helt sådan i virkeligheden.

Til tider virker loven om tiltrækning som en simplificering af virkeligheden. Det er rigtig man tiltrækker ting, gode som dårlige. Der er bare andre ting, der spiller ind også.

Vi har alle noget, vi skal lære i dette liv, noget vi har besluttet, før vi kom ned i denne krop. Det er ikke sat i sten, hvilken en måde vi skal lære på, men det er en lektie, vi ikke kan løbe fra. Det vil sige, at hvis man skal lære at være ydmyg, så skal det nok komme uanset hvor på jorden, hvilke mennesker og hvilken form.

Det handler ikke om, at man skal tiltrække det, men om at man skal lære den lektie. Når man som kvinden har været i et skrækkeligt forhold, er det ikke nødvendigvis, fordi hun tiltrak det, men fordi hun skulle lære noget af det. Man kan sagtens sige, at så tiltrak hun det, fordi hun skulle lære noget, men det var jo kommet uanset hvad.

Kvinden her brugte mange timer på at overveje, hvorfor hun havde været så uendeligt dum at tiltrække en mand, der var så giftig for hende. Det kan man da også godt overveje, men det er jo ikke det vigtige.

Essensen er, at nu er hun kommet ud af det og skal videre. Der kommer noget efterspil, men hun forstår nu, at hun kan tiltrække ting, og at hun har lært det, hun skulle ud af det forhold.

Det er vigtigt, at man ikke ender med at slå sig selv i hovedet med ting, man ikke kan ændre. Jeg er sikker på, at man ender, hvor man skal i sidste ende uanset hvad også denne smukke skønne stærke kvinde!

Husk du kan stadig nå at være med i adventskalenderen her

Er loven om tiltrækning god?

Du kan måske også lide

3 comments

 1. Hej Astrid
  Jeg genkender mig selv i denne beskrivelse.
  Det kunne godt passe til mig.
  Ja jeg er på vej videre. Jeg har ikke ord for hvor taknemmelig jeg er for attraction of law ,- og de mennesker der har været omkring mig. Professionelle fagfolk, som blev mine “skytsengle”
  Sådan har jeg oplevet det. Selv når det er svært, så er de der. Som du siger Astrid, får vi opgaver her på Jorden, for at lære af det. Jeg sprælgriner selvom det har været meget slemt og alvorligt til tider…livet er en gave og jeg holder det i mine hænder med en nænsomhed og kærlighed til den verden omkring mig og bidrager …. En ny æra begynder…

 2. Tja, det kunne have handlet om mig… Nogle gange (lidt for tit) .. tager jeg mig selv i at tænke: Hvad var det dog jeg skulle lære her? .. Når det egentligt er bøjet i neon og lyser klart op foran mit ansigt!.. Jeg er taknemmelig for de mennesker der – endnu – ikke er blevet trætte af min tossede proces.. For jeg tænker lidt for meget.. af og til. Når jeg bliver helt rundtosset, finder jeg et fantastisk råd fra en dejlig kvinde: Breathe Woman! .. Alting løser sig.. det tror jeg på.. jeg skal blot til at lære lige at stole på min mavefornemmelse.. og få afgrænset nogle ting..

  Glædelig jul kære Alicia … og tak fordi du er en del af mit netværk.