Hvad gør man ved sorgen?

Hvad gør man ved sorgen?

Denne tid er svær for mig. Jeg skal sige farvel til en person, jeg holder meget af. Jeg ved, at det er ok, og hun skal gå over.

Hun har gennem så lang tid skullet have fred, men nu hvor det er her, er min sorg stor. Det meste af tiden er det ikke overvældende, men i de små øjeblikke hvor jeg sidder stile og bare lader min hjerne slappe af, flyder tårerne.

Mit ego vil gerne have, at hun bliver her for mig for evigt. Min sjæl ved bedre. Min sjæl kender hende og ved, at hun slet er ikke væk – bare et andet sted. Det kan være, at jeg får hende at se mere, når hun er gået over, end jeg gør nu.

Hvordan slipper jeg så min sorg og mit ego? Det, jeg personligt gør, er at sætte mig og sende kærlighed til hende. Jeg fortæller universet, at hun er på vej, selvom de allerede godt ved det.

Jeg giver mig selv lov til at græde og lade tårerne flyde. Jeg giver mig selv tilladelse til at mærke sorgen og være ked af det.

Sorg tager tid, og man kan ikke skynde på det. Du vil vide, at når det er tid at bevæge dig ud af sorgen.

I nogle tilfælde tager det år at komme over et tab, andre tager kortere tid. Det vigtige er at tillade sorgen og ikke gemme den væk. Hvis du gemmer sorgen og nægter den at være der, så vil den komme tilbage en dag.

Husk at nyde tiden med dine elskede 

Du kan måske også lide