Har du været rar i dag?

Jeg faldt over denne her da jeg sad og kikkede på nettet. Jeg synes den er meget fin.

Jeg har tit oplevet folk der ikke var spor rare. De er sure, vrede og ubehagelige. Jeg kan selv være sådan nogen dage hvor jeg bare er kommet forkert ud af sengen. Jeg har virkelig prøvet at udøve spontane øjeblikke af venlighed.

Den anden dag stod jeg i Super Best og den unge dame foran der var ude i sin frokostpause for at købe noget inden hun skulle tilbage i skole manglede 3 kr. Jeg så hende overveje hvad hun skulle undvære til sin frokost og tænkte jeg har da 3 kr. Det er ikke fordi jeg har mange penge, men 3 kr gjorde en stor forskel for denne unge dame. Jeg sagde til hende jeg havde 3 kroner og dem måtte hun få. Hun blev virkelig glad og man kunne se hvordan hun lyste op.

Der skal så lidt til at gøre en forskel for andre, og når man er venlig så er chancen for dem du hjælper er venlige over for andre større. Jeg gør mig umage for at gøre tre venlige og rare ting hver dag. Det handler om at skabe gode øjeblikke og så skal det nok komme tilbage. Ikke i samme sekund, men på længere sigt kan det være bølgen af venlige og rare mennesker breder sig. Vær den forandring du gerne vil se i verden sagde Gandhi og han har så ganske ret.

Har du været venlig og rar i dag?  

Du kan måske også lide

1 comment

  1. Først tænkte jeg, at jeg ikke lige kunne komme på noget, som jeg har gjort for andre, men så kom jeg i tanke om dette og tænkte at det må tælle for at skabe gode øjeblikke for andre.

    I går holdt jeg et arrangement for nogle børn og deres forældre. Efter arrangementet kom flere hen til mig og sagde tak for et godt arrangement. Jeg tror, at jeg gjorde deres dag lidt gladere…