Kirkegårdsbesøg del to

I mit sidste indlæg fortalte jeg om den kirkegård, som jeg besøgte for nylig. Jeg fortalte om den samtale, jeg havde med en afdød pige. Du kan læse den her.

Dette er næste del af besøget:

Da vi var på vores tur rundt mellem gravene, kom en dreng til mig. Han var høj med brunt hår og havde et fantastisk smil. Han viste mig en bilulykke, og hvordan han var død i denne ulykke. Han havde en smuk sjæl. Hans død var meget pludselig, og hans familie var slået ud af sorgen.

Han fortalte, at de havde virkelig svært ved at forstå, at han var gået over. Det havde været uventet for ham også, og det tog en rum tid at forstå, han var gået over.

Det er ikke som på tv, hvor de hjemsøger steder, fordi de ikke forstår, at de er afdøde. Nogle gange når sjæle er gået over, er det fordi, det er deres tid. I dette tilfælde lød det mere, som om familien havde mønstre, der skulle ændres, og at hans fornemmeste opgave var at ændre dem.

Forståelse

Drengen fortalte mig, at han ville ønske, han havde brugt mere tid på skole og mindre tid på sjov og ballade.

”Jeg var ikke en god elev men ville hellere være fri og selvkørende. Jeg glemte, at jeg slet ikke var gammel nok til at forstå det ansvar og de problemer, der kommer med at “ville alt selv”, sagde han.

Ofte når mennesker er gået over, ser de ting med andre øjne og et andet perspektiv. De forstår mere i bagklogskabens lys.

Han forstod den smerte, som han havde påført familien og vidste, at han var nødt til at bevæge sig videre og forlade det liv. Sjæle kommer ikke videre før deres rolle er opfyldt, og læringsprocesserne er blevet lært.

Jeg sagde, at jeg håbede alt godt for ham. Han forsvandt som ved et blink med øjet, men vil dukke op næste gang, hans familie har brug for ham som guide.

I al den tid jeg stod og talte med drengen, der kunne jeg se pigen, som jeg skrev om i sidste indlæg. Hun stod der stadig og ventede på sine forældre, da vi kørte væk.

Følg Soulguide:
Instagram: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter: http://twitter.com/soulguidedk

Du kan måske også lide