Saras pas – der blev væk

I dag skal jeg fortælle jer om en samtale, jeg havde den anden aften. Jeg arbejdede med mit nye projekt i Soulguide, da jeg fik en SMS. Sara er en skøn sjæl, jeg har kendt gennem længere tid nu.

Samtalen

Sara: Hej Alicia, må jeg lige ulejlige dig? – Kan du hjælpe mig med hvor mit pas er? Det er ingen af stederne, jeg havde troet. Sara
Alicia: Hmm ved kogebøger. Jeg bliver vist en blå bog eller mørkere farvet bog.
Sara: Tak, jeg kigger lige…
Alicia: Har du en reol, hvor der også står andre bøger men kogebøger
Sara: Billede af en reol og en mørkeblå kogebog Næh, troede lige det var denne her blå bog, som jeg tit bruger… Det er mine kogebøger. Er det her du mener?
Alicia: Hmm ved den der grundbog nede i højre side… Har du set bag den – den fra Gyldendal.
Sara: Hmm. Det er der ikke. Jeg skal lige ud med hunden, så kigger jeg bagefter på mit eget kontor, der kunne også godt være en kogebog. TAK for hjælpen! Jeg vender tilbage.
Sara: Billede af pas Du er altså fantastisk!!! Det var i reolen ovenpå, hvor jeg havde lagt det øverst i en stak – den øverste er en kogebog!!! TUSIND TAK!!
Alicia: Åh hvor fantastisk. Det er jeg glad for.
Sara: Billede af stakken med passet

Jeg elsker mit arbejde, når jeg får lov til at hjælpe mennesker på denne måde. Det er så fine klare billeder, jeg får, og jeg får lov til at være budbringeren.

Hver dag fyldes jeg med taknemlighed og ydmyghed over at være den, der kan hjælpe andre.

saras pas - der blev væk
I toppen ligger det fine pas 🙂

Du kan måske også lide

20 comments

 1. Kære Alicia,
  Fantastisk godt indlæg. Jeg bliver virkelig så glad i låget af at læse det.

  Det er fra den virkelige verden.
  2. Du gør den interessant at læse, ved at ligge den ud som en samtale.
  3. Du viser billedet af passet.

  Og – hvem har ikke prøvet det, at glemme hvor man har lagt sine ting, jeg har! Skønt for Sara, at hun fandt sit pas igen, men endnu mere skønt at hun, jeg og alle de andre har dig.

  Du er en fantastisk pige, som man kan sparre med, og som kan give noget feed back som bliver hængende, og som man kan arbejde videre med selv, tak fordi du er der, og tak fordi du er dig :_)). Kram Rikke

  1. Jeg smed ALLE min søns valuta væk, dagen inden han skulle rejse til London. Alicia sagde “de er bilen.” Men nej. “Et mørkt sted, måske bag handskerummet, for det er klemt”. Til sidst satte jeg mig i bilen. Trak vejret dybt, pludselig løftede jeg hånden, uden at tænke over det, trak i solskærmen, og der var pengene. ?

 2. Det er så skønt at vide at du altid er der, når man har allermest brug for en guide til at vise retning.

 3. “Jeg ved jeg har ret”
  Husker så tydeligt da du sagde det ? Det er bare op til en selv at finde sammenhængen, og her kom den næsten forærende ??
  Fantastisk ??
  Godt nytår til dig ?

 4. I sommerferien skulle jeg til koncert, og et par dage før koncerten ville jeg skrive billetterne ud. Jeg fandt mailen for at konstatere, at jeg havde fået de fysiske billetter i en kuvert, som jeg ikke anede, hvor var. Vi havde ryddet kraftigt op til en fremvisning af huset, der er til salg.
  Jeg mente, de måtte ligge i en skuffe i stuen, men der var de ikke:-( Jeg havde købt billetterne gennem min arbejdsplads, og alle var på ferie, så jeg kunne ikke få fat i nogen. Vi nærmede os koncertdagen, og jeg var så tæt på at kontakte Alicia. Jeg satte mig i sofaen og lod tankerne flyde. Om hun mærkede det og sendte besked, ved jeg ikke, men jeg fik tanken om at kigge bag skuffen, den var ret fuld. Jeg trak alle skufferne ud, og bagved lå en malebog – og kuverten med mine billetter?. Det var i øvrigt en fantastisk koncert.
  Godt nytår til alle??

 5. Du er så sej altså <3
  Jeg har ret tit haft det som Sara, og efter dages roden efter et vigtigt dokument eller ennøgle, så prøve at finde svar i mig selv. Men det er altid rart at du er med, enten til at hjælpe eller guide eller vende ens tanker på hovedet 🙂 Og jeg må give dig og de andre ret – det ER virkeligt meget håndgribeligt og fysisk indimellem. God Sara kom af sted <3
  Godt nytår