Hvad er skæbnen? og en vinder af en kogebog

Da jeg tidligere skrev på min facebookprofil, om der var noget I ville, at jeg skrev om i bloggen, kom der et svar om, hvad skæbnen var og hvordan man vidste, hvad det gik ud på.

Lad mig starte med at sige, at jeg tror alt i verden og universet, har base i kærlighed som udgangspunkt.
Jeg tror på, at vi har en læring og en intention i det liv, vi er inkarneret i. Den læring og vores intention er bestemt, før vi kom her ned. Det betyder ikke, at indlæring ikke kan foregå på flere måder.

Mennesker har deres frie vilje til at vælge den vej, de vil gå, og de kan lære på mange måder. Også måder, man ikke troede mulige.
Jeg tror ikke på, at alting er forudbestemt, men at der er mulige veje at gå.

Når jeg bliver vist fremtiden for en anden, er det en mulighed ud fra det, der er lige nu. Hvis mennesker vælger at tage en helt anden vej, end den jeg viser, så sker det jeg siger, ikke.
Hvis nogen lægger alt det de har i hænderne på skæbnen, tager de ikke deres eget liv alvorligt. De fralægger sig ansvaret for deres eget liv. Jeg tror, at mennesker kommer herned med en intention og en læring. Det gør, at man som oftest ender lige præcis der, hvor man lærer mest.

Hvis skæbnen bestemte alting, så har ingen mulighed for at komme ud over den. Det vil sige, at mennesker der kommer herned og slår ihjel, ikke har ansvar for det de gør, fordi det er deres skæbne. Det virker jo helt absurd. De har et valg og de kan vælge at følge deres læreproces og den intention, der ligger bag det, man skal lære.

Jeg tror, at min intention med min inkarnering denne gang, er at lære fra mig, vejlede og uddele kærlighed.
Jeg fortæller tit folk, hvad intentionen og læringen bag deres liv er, men det betyder ikke, at de skal følge det, jeg siger. Alle har deres frie valg.

Bare alle husker, at kærligheden er basen i alt.

Nu til vinderen af konkurrencen om en glutenfri kogebog.

Det har været helt overvældende med alle de mange deltagere. Det ville være skønt at forære en til hver. Det kan jeg desværre ikke, men jeg lover at der kommer flere gode konkurrencer. I december har jeg min adventskalender hvor du kan vinde fine ting. Du kan læse om adventskalenderen her

Vinderen af den fine Kogebog blev Annika Ebert. Tillykke til hende. Du må gerne kontakte mig på facebook eller i en besked her i bloggen så jeg kan sende dig bogen
Følg med i bloggen og vind andre gode ting. Det er ikke sidste gang der kommer dejlige glutenfri kogebøger at vinde.

sunset-815270_640

Du kan måske også lide